aj keď s chybami organizátorov a zopár ufrflanými bikermi:), predsa im ďakujem za super mtb maraton.
Z môjho pohľadu trošku slabšie značenie, ale keďže som domáci tak som sa až tak na to nemusel sústrediť, trať bola myslím OK a vyžmýkala nás všetkých poriadne, a veď o to ide, že nás to baví:)
Čo by som ale vytkol organizátorom je bezpečnosť bikerov hlavne na zjazdových úsekoch po Kojšovke. Chýbala mi tam zdravotná služba a možno pojazdná štvorkolka, pretože naozaj pri závážnejšom páde, čo sa hádam chvála bohu nestalo, by záchránárom od sanitky trvalo neskutočne dlho, kým by sa ku zranenému dostali a ten by tam mohol aj ..... Takže páni organizátori zapamätajte si, že zdravie je prvoradé aj keď sme všetci za seba zodpovední v bezvedomí sa človek ťažko sám ošetrí...
Všetkých kto nepoznajú Mtb maratón vo Zvolene, tak ich pozývam na deň 11. 07. 2009 na naozáj parádne mtb vyžitie po neskutočných mtb singloch, ktoré daju zabrať aj veľmi náročným bikerom - naozaj si to užijete!
dakujem vsetkym za tu zverejnene fotky - aspon takto mam nieco do svojho albumu, kedze oficialna stranka(organizatory) 1.Kbm ma tento rok nejaky problem
Tiež chcem ísť 50-ku. Predpokladám, že smer ostal zachovaný, aj tak je to ale dosť zmenené. Úvodná časť mi trochu pripomína tretí (?) ročník, kedy sa z Jahodnej šlo smerom na Idku, k chate VSŽ. Vtedy tam bolo blata...
Trate sa budú viackrát krížiť, dúfam, že to zvládnem a trafím do cieľa.
Predpokladám, že smer ostal zachovaný, aj tak je to ale dosť zmenené. Úvodná časť mi trochu pripomína tretí (?) ročník, kedy sa z Jahodnej šlo smerom na Idku, k chate VSŽ.
Smer je opačný, doplnil som do mapy šípky. Posielam mapu aj organizátorom aby vymenili tú pracovnú verziu na svojom webe.
Smer je opačný... takže ten krpáľ medzi čučoriedkami na Kojšovku budeme tlačiť
Neboj Mrazik tam postavia pohyblive schody z Tesca . Ak je ten smer ako pise Laco, tak je to riadna hovadina. Planujem dokonca posunut rodinnu dovolenku kvoli domacemu maratonu, ale ak bude trat takto otocena kaslem na maraton.
Medzi svojimi obľúbenými trasami som mal aj tzv. jednosmerky. Keď som po čase nabral odvahu a skúsil prejsť to v opačnom smere, bol som niekedy príjemne prekvapený, ake to bolo zaujímavé. Možno budeme nakoniec spokojný a trasa bude OK.
Toho padáčiku medzi čučoriedkami mi je ľúto, ale jeden zjazdík maratón neurobí a asi naň bolo priveľa sťažností. Ja si 1.KBM prejdem rád, či už v smere, alebo proti smeru hodinových ručičiek.
Aj tak každý nosí digitálky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ku 1kbm asi toľko:)
aj keď s chybami organizátorov a zopár ufrflanými bikermi:), predsa im ďakujem za super mtb maraton.
Z môjho pohľadu trošku slabšie značenie, ale keďže som domáci tak som sa až tak na to nemusel sústrediť, trať bola myslím OK a vyžmýkala nás všetkých poriadne, a veď o to ide, že nás to baví:)
Čo by som ale vytkol organizátorom je bezpečnosť bikerov hlavne na zjazdových úsekoch po Kojšovke. Chýbala mi tam zdravotná služba a možno pojazdná štvorkolka, pretože naozaj pri závážnejšom páde, čo sa hádam chvála bohu nestalo, by záchránárom od sanitky trvalo neskutočne dlho, kým by sa ku zranenému dostali a ten by tam mohol aj ..... Takže páni organizátori zapamätajte si, že zdravie je prvoradé aj keď sme všetci za seba zodpovední v bezvedomí sa človek ťažko sám ošetrí...
Všetkých kto nepoznajú Mtb maratón vo Zvolene, tak ich pozývam na deň 11. 07. 2009 na naozáj parádne mtb vyžitie po neskutočných mtb singloch, ktoré daju zabrať aj veľmi náročným bikerom - naozaj si to užijete!
Vďaka ešte raz za maraton V Košiciach
Rado
Dik za foto, sice pozde reagujem, ale na nete som raz za tyzden...
Trate sa budú viackrát krížiť, dúfam, že to zvládnem
Smer je opačný, doplnil som do mapy šípky. Posielam mapu aj organizátorom aby vymenili tú pracovnú verziu na svojom webe.
DOWNLOAD MAPY 1kbm (5381x3801 pixelov): http://www.4shared.com/photo/eOuafMFD/1kbm2010.html
suhlas...
Neboj Mrazik tam postavia pohyblive schody z Tesca
Medzi svojimi obľúbenými trasami som mal aj tzv. jednosmerky. Keď som po čase nabral odvahu a skúsil prejsť to v opačnom smere, bol som niekedy príjemne prekvapený, ake to bolo zaujímavé. Možno budeme nakoniec spokojný a trasa bude OK.
Toho padáčiku medzi čučoriedkami mi je ľúto, ale jeden zjazdík maratón neurobí
Aj tak každý nosí digitálky...