Tú prvú fotku som nemohol vôbec zaradiť, kde to je, až potom som si spomenul, že keď som tam bol naposledy, tak to boli vlastne len základy
A ten chodník nad tou Maríkovou to je modrá turistická značka, aké to je dlhé a kam to až vedie? Nejde tade aj trail známy ako Tonyho džungla?
Ty základy a patro tam byly několik let cca 10
Ten chodník začíná kousek pod Portášem a nejprve křižuje a pak se napojí na modrou značku. Je to téměř stále v traverzu. Když byla nějaká kalamita, tak to byla džungle, ale teď vypadá dobře. Vede do H. Maríkovej. Další úsek modré značky vede až k Nosické hrázi, Ale to jsem ještě nikdy nejel.
Podobná, možná lepší je modrá z Malého Javorníka. Používají ji i motorkáři a je pěkně projetá.
My sme sa naposledy dostali len na Greguše, Berco musí ešte potrénovať
to bikeeer: A tá modrá z Malého Javorníka je vyjazdená až pokiaľ, až k priehrade?
S tou modrou z Malého Javorníka bych chvíli počkal, je to celé v lese a po zimě tam rčitě něco bude. Do Považskej nebo k hradu jsem ale nikdy nedojel. (jednou jsem dokonce tlačil zpět s ulomenou přehazkou). Většinou jsem sjížděl po loukách do Papradna nebo Dolnej Maríkovej. Myslím si ale, že je to projeté celé, má to asi 20-25km a je to nářez
No ja dobre poznám blato v Javorníkoch a výjazdy plánujem až keď bude sucho . Hlavne sa zaujímam o nejaké dobré trasy, po ktorých sa dá zbehnúť z hrebeňa smerom k Púchovu alebo Považskej aby som nešiel zbytočne po asfalte.
Neboj, tuná Tono bude vedieť isto poradiť. Však v sobotu bol hore na Kohútke údajne? Proste tam bude nejedná varianta smerom dole, len mu treba predtým zavolať čo je aktuálne najlepšie.
dnes len tak s kajcom do Súľova, potom cez Rajec, K. Porubu, Kunerad do Turia a domov...v Rajci sme museli ubrať pretože akurát pred nami bol lejak, tak sme ho nechceli dobehnúť ale bola dosť kosa dnes a aj ten vietor no...
inak vôbec som nevedel, že tá horáreň na Čistinách pri Turí bola zbúraná
iceman a o akej trase uvažuješ, že by sa šla v nedeľu? Niečo po Javorníkoch? Tam som na horskom ešte ani raz nebol. Vždy som mal radšej asfaltové zákruty do a z Makova, hlavne keď tam natiahli nový koberec.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ten chodník nad tou Maríkovou to je modrá turistická značka, aké to je dlhé a kam to až vedie? Nejde tade aj trail známy ako Tonyho džungla?
Ty základy a patro tam byly několik let cca 10
Ten chodník začíná kousek pod Portášem a nejprve křižuje a pak se napojí na modrou značku. Je to téměř stále v traverzu. Když byla nějaká kalamita, tak to byla džungle, ale teď vypadá dobře. Vede do H. Maríkovej. Další úsek modré značky vede až k Nosické hrázi, Ale to jsem ještě nikdy nejel.
Podobná, možná lepší je modrá z Malého Javorníka. Používají ji i motorkáři a je pěkně projetá.
to bikeeer: A tá modrá z Malého Javorníka je vyjazdená až pokiaľ, až k priehrade?
inak vôbec som nevedel, že tá horáreň na Čistinách pri Turí bola zbúraná
ako to vyzera na hrebenoch martiniek? kedy sa tam bude dat jazdit?
planujeme dajaky maly vylet, dakujem