Jarný šprint 2010
24.04.2010
web: http://weby.clix.sk/jarny-sprint/
trať: 9,1 km / 320 m
štart: Obecný úrad Bystrička, 10:00 hod. (štartuje sa v minútových intervaloch podľa poradia pri prezentácii)
štartovné: 5 € - pre vopred prihlásených cez online systém / 7 € - pre pretekárov prihlásených v deň pretekov
kategórie:
- chlapci do 13 rokov (ročník 1998 a mladší)
- chlapci od 14 do 17 rokov (ročníky 1997-1993)
- muži od 18 do 39 rokov (ročníky 1992-1971)
- muži nad 40 rokov (ročník 1970 a starší)
- dievčatá do 13 rokov (ročník 1998 a mladšie)
- dievčatá od 14 do 17 rokov (ročníky 1997-1993)
- ženy od 18 do 39 rokov (ročníky 1992-1971)
- ženy nad 40 rokov (ročník 1970 a staršie)
- muži s licenciou bez rozdielu veku
- muži s váhou 100 a viac kg bez rozdielu veku
(rozhoduje rok narodenia)
edit: mapa trate v bikemap.net
posledný komentár: 6. 7. 2018 o 8:21
posledný komentár: 13. 9. 2014 o 19:43
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
Už o 3 dni ... účasť ako na maratóne, ty kokso
Teraz som ho našiel.
Veľký favorit medzi TIRákmi, štartuje na domácej trati.
Musíš uznať, že tieto fotky nemajú chybu. Vtedy som si vás "pivných bratov" prvýkrát vážnejšie všimol.
Dresy s
Preteky sa konajú za plnej premávky, takže aj keď sa jedná o komunikácie, na ktorých nie je veľká premávka, jazdite tak (či už na preteku alebo pri rozjazdení) aby ste sa zbytočne nevystavovali nebezpečenstvu zrážky s protiidúcim vozidlom/pretekárom.
Štart pretekov je o 10:00 a štartovať sa bude po 30 sekundách. Ak niekto nestihne svoj štart, bude zaradený na koniec a odštartuje medzi poslednými.
Nápoje a jedlo sa budú vydávať na obecnom úrade. Jedlo sa začne vydávať od 12:00. Pretekári majú nárok na jeden nápoj (pivo/limonáda), nápoj si bude možné aj kúpiť (sme však limitovaný na 150 litrov piva a 150 litrov limonády
Vzhľadom na počet pretekárov, nebudeme schopní poskytnúť službu stráženia bicyklov.
Najväčším problémom (s pohľadu pretekára) je momentálne absencia možnosti umyť si bicykel. Priestory okolo obecného úradu neumožňujú umiestnenie wap-ky a aj iné formy umývania bicyklov (vedro, hadica s vodou) v okolí úradu teraz nie sú možné. Na tomto sa ešte pracuje a budeme o tom priebežne informovať.
aka hanba? odvaha skor nie?nie je umenie ist na preteky ked si je clovek isty ze ich v pohode zvladne s dobrym casom. ale ist tam a zabojovat napriek horsej kondicke to chce odvahu
inak stale plati, ze sa da registrovat aj v den preteku? (neregistroval som sa online lebo neviem naisto ci pridem)
a este by som chcel niekoho poprosit keby napisal, najlepsie v piatok, ci tam je moc blata ... v utorok som tam bol a bolo to v pohode, ale do piatku malo byt tak kadejako, tak ze ci sa to tam nerozmocilo, dik
ďakujem za povzbudenie. Predtým som bicykloval tak rekreačne (100 - 200 km ročne), 2008-2009 som nešportoval po operácii a teraz jazdím 2 mesiace. Takže som si vedomý, že ľudia, ktorí najazdia tisíce kilometrov ročne, venujú sa tomu dlhé roky ma roznesú ako piesok. Ale je to lepšie o trochu, lebo za 2 mesiace mám už 600 km a odteraz chcem ročne robiť aspoň 3000 - 5000 km. O rok to bude už zase iné a potom........
stale plati, ze sa da registrovat aj v den preteku?
V prípade záujmu má každý pretekár možnosť dať si vyviezť veci do priestoru cieľa. Auto s vecami bude odchádzať od obecného úradu po skončení prezentácie, t.j. najneskôr o 9:45 hod.
Áno, registrovať sa dá aj v deň preteku, štartovné je 7 € (štartovné v tomto prípade zahŕňa číslo, jedlo, nápoj a tombolu). Prezentácia sa začína o 7:30 hod.
Ak sa nezmení predpoveď počasia na najbližšie dni, tak trať by mala byť výborná, blato/blatová kaluž bude asi na 2-3 miestach. V piatok sa budeme pohybovať na trati, takže večer vás budeme informovať v akom je stave.