Jarný šprint 2010
24.04.2010
web: http://weby.clix.sk/jarny-sprint/
trať: 9,1 km / 320 m
štart: Obecný úrad Bystrička, 10:00 hod. (štartuje sa v minútových intervaloch podľa poradia pri prezentácii)
štartovné: 5 € - pre vopred prihlásených cez online systém / 7 € - pre pretekárov prihlásených v deň pretekov
kategórie:
- chlapci do 13 rokov (ročník 1998 a mladší)
- chlapci od 14 do 17 rokov (ročníky 1997-1993)
- muži od 18 do 39 rokov (ročníky 1992-1971)
- muži nad 40 rokov (ročník 1970 a starší)
- dievčatá do 13 rokov (ročník 1998 a mladšie)
- dievčatá od 14 do 17 rokov (ročníky 1997-1993)
- ženy od 18 do 39 rokov (ročníky 1992-1971)
- ženy nad 40 rokov (ročník 1970 a staršie)
- muži s licenciou bez rozdielu veku
- muži s váhou 100 a viac kg bez rozdielu veku
(rozhoduje rok narodenia)
edit: mapa trate v bikemap.net
posledný komentár: 29. 8. 2022 o 16:18
posledný komentár: 6. 7. 2018 o 8:21
posledný komentár: 13. 9. 2014 o 19:43
Po príjazde do cieľa sa môže pretekár občerstviť v bufete a čaká ho cesta dole k obecnému úradu. Ako som už písal, jedlo sa začne vydávať o 12:00, nápoje by mali byť už od 10:00. Vyhodnotenie a tombola bude hneď ako budú spracované výsledky (to je samozrejme závislé na dojazde posledného pretekára docieľa).
Myslím, že tento údaj je individuálny, ale ja som sa na Šprintpolome 2008 presvedčil, že to ide dlho, predlho (keby niet tej rovinky od 2. kilometra, priemer 190 je v suchu)
Prvý pretekár vyštartuje na trať o 10:00, nechápem ako si prišiel na to, že by sa nemalo začať presne. Štartové čísla budú priraďované na prezentácii, teda prvý zaprezentovaný bude mať číslo 1 atď. Tým pádom nie je dôvod na meškanie.
Čo sa týka konca. Budeme sa snažiť, aby posledný pretekár vyrazil na trať najneskôr o 12:00. Aj pri pomalšom tempe by to do cieľa nemalo trvať viac ako hodinu, potom cesta s výsledkami na ObÚ a ich spracovanie. Ak pôjde všetko dobre
Časový rozvrh konca pretekov však treba brať s rezervou, keďže Murhyho zákony platia a určite niečo nepôjde tak, ako by sme si priali.
Na trať sa pred pretekmi samozrejme dá ísť. Dá sa na ňu ísť aj počas pretekov, len treba brať ohľad na už súťažiacich pretekárov a neobmedzovať ich.
Trať by mala byť označená dostatočne - šípky/značky na ceste, na 2 križovatkách naviac smerovky a páska, na zvážnici nesprávne smery zapáskované a na zemi označené "X".
Ale keby sme celu cestu nekacali nejaku minutku by som snad stiahol
Tak hoši, šprintu zdar a zajtra sa vidíme, budem povzbudzovať spoza cieľovej čiary
tja vyzerá to, že zajtra doleziem povzbudiť bráška, tak sa tam možno vidíme
vcera som siel podobnu trat, akurat pravysenie bolo len 230m za 40 nminut. Bystricka ma vyssie prevysenie, takze teoreticky by som mal ist pomalsie. Ale ta moja trat bolo 9 km stupanie a v Bystricke su 3 km zjazdu. Takze tam by som mohol aj pridat. Ovsem polovicu toho zjazdu budem dychat a pojdem na volnobeh
Takze ...ak to stihnem za 35 minut...(co je velmi optimisticky cas) tak od radosti pomilujem kazdu miestu zenu, ktora si o to poziada
Tak to je super!!!! Aspoň sa porovnáme s tými najlepšími....