ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 18. 12. 2025 o 18:11
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Lebky neopatrnych sa nechaju pri trati vyzrat mravcami a potom budu vytavene na vystrahu pred neprehladnymi zakrutami.
A po veceroch sa v nich budu zapalovat sviecky aby bol singel vyznaceny.
http://www.sme.sk/c/5340665/kam-v-bratislave.html
Dnes som stretol na 1 etape pesiakov (dvaja starsi pani), slusne uhli z cesty...
Ito: prosim ta aktualizuj eventy, ktore treba dorobit, a aj mapu s ich polohou, ako si to urobil davnejsie, ked sme mostik pri asfaltke na Kacin robili.
Miro
mate presnejsiu predstavu kedy a kde budete?
čo poviete?
Za mostikom na zaciatku 2. casti je vyjazd, potom tie jamy potom jeden strom v singli co sa da obist vrchom a druhy strom v singli, co sa (aspon mne, lebo tie korene neviem) neda obist a potom je taka zakruta na trave doprava. To je ta travova tocka ?
Jedine co mi trochu vadilo, boli niektore pniky v spodnej casti, moc ich nie je vidiet, ten velky a kamen je v pohode...
Ja som zajtra v Znojme, ak budem stihat tak v nedelu poobede budem na Kacine, na otvoreni toho noveho piknikoveho miesta... Potrebujem tam poriesit nejake tie povolenia... Tak drzte palce.
S podpolancom tam budeme poobede okolo druhej. Len bez naradia. Len so sekerou a pilou, takze potrebujeme aj info (cez ss) kde je naradie. Alebo toho organizatora.
chlapi chcem pogratulovať