zdravim mam taku prosbu chcem si kupit nejaku vidlicu jazdim XC/AM zdvih min 120 max 140 novu <100EUR>viem ta cena je dost mala ale hladam nieco cena/kvalita ak by ste o nejakej dobrej vidlici za tu cenu vedeli napiste mi pls nazov a ak by ste vedeli nejake e shop kde ju maju za min cenu tak napiste tiez dik.
ta raidon sa mi paci len vsade kde ju zhanam cez internet maju len 100mm a ja chcem 120 a cez kupkolo nerad objednavam tak neviete este ine eshopy kde je ? dik
Raidonu je podobný E*****n,ktorý je nastaviteľný na zdvih 80/100/120/140 úplne jednoducho a navyše je to vzduchovka A neviem,čo máš proti kupkolu,veď je to jeden skvelý e-shop
veď aj xcr má fajn chod, keď sadne pružina tá marzocchi je šrot v peknom obale, tlmenie suntour, nemožnosť nastaviť odskok a podobné fajnové veci za tú cenu reálne nepredajné... Samozrejme nálepky predávajú, čiže niekto radšej ako suntour/rock shox zoberie "starú dobrú známu" marzocchi
Kamarát ju mal na bajku od série, takže si moc nenavyberal. Ale ako vravím, funguje dobre. Odskoku sa aj tak ľudia v tejto cenovej kategórii vidlíc ani často nechytia, väčšina nepoužíva ani lock...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak na pevnú os tak teraz SR Duro FR20 za 117€ http://www.koloshop.sk/odpr.--vidlice-mtb-54/sr-suntour-duro-fr20---100mm-bila---odpruzena-vidlice,-model-2009/ zdvih 100mm, ale dá sa prerobiť na 120mm (alebo 130?) ale jedine ak máš predný náboj na 20mm pevnú os.
Inak na klasický RU: SR Duro D 100mm (dá prerobiť na 130mm), za 93€ http://www.koloshop.sk/odpr.--vidlice-mtb-54/sr-suntour-duro-dj-d-odpruzena-vidlice,-model-2009/
mnavak ma predbehol....
SR SUNTOUR Suntour kryt zámku odpruženej sedlovky, neoprén
12,90 €
MOC 13,99 €Moj tip(viac muziky za tie prachy asi mat nebudes,iba ak dobra ponuka z bazaru...):
http://www.kupkolo.cz/produkty/Vidlice-odpruzene-tlumice_84/SR-Suntour_202/E*****N_157/SR-Suntour-E*****N-LOD-2008-120mm-V_4114.html
Cena je kusok nad....