Kategórie
Bike-tech
Akcia -25% GHOST Kato Universal 27.5 bicykel, green pearl/azur blue metallic
589 €
-25%
MOC 889 €
Akcia -15% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 589 €
-15%
MOC 779 €
Výpredaj -13% Rock Machine Torrent 90-29 bicykel, čierna/sivá/strieborná
1 279 €
-13%
MOC 1 469 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
az do dnes.
isli sme s kamoskou Monikou a kamosom Tomasom na Inovec, ako sme si slubili uz davno. len na chatu a naspät. kamoske som pozical moj stary bike. prisli sme do stankoviec, vyzdvihli sme kamosa a cez Belice na chatu. no kusok nad krizovatkou smerom na Vilu a Selec sme prechadzali usekom kde pilili drevo a na ceste bolo kopu haluzi. Zrazu Monca zastala a bola na svete prva nehoda, ktora bohuzial odstartovala seriu dalsich. chytila haluz do kolesa a zlomila patku prehadzovacky (foto 1). no dobre, hovorim si, spravim singlespeed, dam prevod 2x2, aby sme vyslapali na chatu a tam to prerobim na asi 2x6. esteze som si kupil to naradie aj s nitovackou, zide sa to. roznitoval som retaz, vybral som prehadzovacku, vypocital som si ktore clanky odnitujem, aby som tam dal rychlospojku (super ze som si ju zobral, bude to jednoduchsie) a zacal som odnitovavat jeden konec retaze. zatahujem, zatahujem a ... praskla nitovacka, uplne sa zlomila! (vid foto 2). no super, co teraz? odlomeny kus nitovacky na retazi, s nim nepohnem, s retazou tym padom nespravim uz nic. tak sme sa dohodli, ze potlacime jeden bike na chatu (foto 3) a tam urcite najdem nejakeho bikera s nitovackou, a dokoncim to. prisli sme na chatu a tam 10 ludi aj s chatarom a casnickami, z toho traja na biku. pravdaze nikto z nich nemal ani len pumpu. no nic, sak dole kopcom slapat netreba, to zideme. chceli sme ist zelenou do Selca ako aj pred tyzdnom, pekna bola. zisli sme spät k tej krizovatke, kde je 5 ciest a vzdy je tam nejake narubane drevo. mysleli sme si, ze ta zelena ma 2 mozne zaciatky, aspon podla mapy a GPS spred tyzdna a potom sa stretavaju, tak sme isli tou druhou, lavou, ze skusime a potom sa napojime na tu spred tyzdna. no pravdaze to bol uplne iny zjazd, cely cez velky rigol plny listia, haluzi a bordelu, este aj monca raz spadla. nastastie nic vazne. proste uplne onicom zjazd. vysli sme v Selci pri kyselke a potom dole Selcom do Stankoviec. je to dole kopcom, tak som isiel rychlejsie, trochu som preskakoval jamy a zrejme mi preskocila aj retaz. zrazu stali 2 auta na kazdom kraji a medzi nimi prechadzalo dalsie. tak som pribrzdil, podradil (este furt som neslapal) a potom som zacal slapat. no retaz sa mi namotala na prevodnik a presmikac, div mi az prehadzovacku nezlomilo (foto 5). nechapem ako sa to da. nemohol som ju odtial dostat, odlomil by som presmykac. nastastie som mal v ruksaku klieste, tymi som ju nejako vyslobodil, bez nasledkov. domov som uz prisiel v pohode, stary bike mi Tomas doviezol autom, tam je len zlomena patka a trochu prace s retazou.
trochu som sa rozpisal
A veru na chate pod Inovcom by mohli mať nejaké základné náradie, dosť ludí tam chodí na bicykloch...Nepoznáte tam niekto chatára?
A veru na chate pod Inovcom by mohli mať nejaké základné náradie, dosť ludí tam chodí na bicykloch...Nepoznáte tam niekto chatára?
chatara som sa tiez pytal, ze namaju nic take
este som zabudol, ze som si pocas jednej pauzy poskriabal skla okuliarov
vidis vidis keby si chodil s nami nic take by sa ti nestalo
vidis vidis keby si chodil s nami nic take by sa ti nestalo
to hej, s vami slapat nemusim
a pssst to bol blby for
....tak na baske divoká akcia, na chvilu sme sa zastavili a hned 2 piva srnčí gulaš pre každého
Start 8:00 Krasna Ves.
Ak by sa chcel niekto pridat ozvite sa.
Mozem zobrat do auta (max. 2 kusy) na pumpe za Tren. Turnou okolo 7:20.
PaloTT: Kde ste boli? Hod fotky ked tak...
tomu sa ta hromadka uz ani na pozemok nemesti
Rano v Krasnej Vsi intenzivne prsalo, tak sme sa presunuli za lepsim pocasim na ponitrie a dali sme v Tribeci trasu Bosany-Kozlica-JavorovyVrch-Skycov-VrchHora-Bosany
Neodfotil som nic zaujmave
nechcete niekto nieco objednat z www.foxracing.sk ? Berem odtial dres za 40€ a od 100€ je postovne zdarma. popripade by sme si postovne 4,30€ rozdelili.
diky
par
dnes 11h inovec,start sihot 1
zvladla to nad moje ocakavania...
hore sme pri chate dali kofolu a opiekli nejaky ten spekacok.
isli sme po ceste Drietoma - Tr. Stankovce - Selec - a cez zjazdovku na zelenu znacku az k chate.
naspat sme isli opacne