ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
http://www.facebook.com/album.php?aid=203&id=100000946561030&l=977e43a048
Btw, od Maleho Slavina po zvaznicu z Kacina je to presne 10km a 85vyskovych metrov (z toho asi 20 bude z Maleho Slavina hore k posedu, 50 bude stupanie od Uhliarky a 10 na asfaltku ku Kacinu
skvele zdokumentovane...
ale táto je luxusná...
pjekne to tam mame
profil celeho singletracku..
ano, dost som siel aj peso .. fotky inak .. fotene prevazne ISO200 , este podsvetlene a 1/30 .. 1/40 castokrat (z ruky) , holt malo svetla na malicky objektiv.
triki:
fluider:
btw .. toto miesto na fotke .. viem preco je mokra (cervena singlac, zlta objazd) .. tam kde je namalovany modry panacik vyviera potocik (je to prameeen!
minuly tyzden sme s kamosom nahodou nasli jeden usek tohoto skveleho singla (od zltej za kacinom po rotundu, takze fakt len kusok) a cielenym patranim som nasiel toto vlakno. Posledne 3 hodiny som preluskaval vsetkych 93 stran od uplneho zaciatku a mam zmiesane pocity: a) nadseny z toho, ze toho singla je ovela viac! b) je mi strasne luto ze som ho nenasiel skor, aby som mohol v ramci moznosti pridat ruku k dielu.
Chcel by som vas poprosit, ci by ste nemohli niekto, kto ma prehlad o aktualnom stave spravit take male zhrnutie aktualneho stavu (mapa, uplne idealne gps log, miesta kde sa pracuje) aby sme sa aj s kamosom mohli pridat a pomoct. Preluskal som sice strany vsetky, od 40+ som to uz cital poredsie
Vlakno uz mam v sledovanych, takze budem mat prehlad a rad sa do planovanych akcii pridam
http://www.facebook.com/album.php?aid=5370&id=100000946561030&l=18b4ee5109
clovek tam tyzden nejde a zarastie to papradim... krasa
kto sa podujme?
ešte som sa chcel opýtať na ten spadnutý strom pred lúkou na druhej časti, dáme ho preč, alebo budeme potrebovať motorovú pílu? alebo cezeň spravíme shore lavičku?
pesto: pridaj sa, budeme radi. pravdepodobne tento víkend niečo menšie porobíme...
quidoo: ja som už nad tým uvažoval, ale neviem, kto by to video natočil, postrihal atď... rovnako ma "hnevá", že nemáme nejakého šikovného fotografa, ktorý by pravidelne chodil na trailbuilding a vláčil so sebou zrkadlo... takáto dokumentácia by sa veru zišla...
tidli: ja mám taký menší statív, ale myslím, že dv kameru v pohode udrží. môžme to niekedy skúsiť (možno aj tento víkend, ak by sa ti chcelo)
no a ešte jedna pozitívna správa...