Aj to Fatre sú medvede a jazdíme tam
Tak dnes sa plány na výjazd celkom nepodarilo naplniť. Jednoducho Iceman mieni, Berco mení
Trasa: Divina - lesopark - Kunerád - kunerádske zvážnice - Kunerád - home
Mne to vyšlo na 105 km a 1800 výškových.
Dosť kilometrov a výškových metrov som si dal nedobrovoľne, keď som sa vracal pre okuliare zabudnuté pri ceste Aj počasie bolo super, až na chvíľkový dážď okolo obeda.
Teraz už len aby bolo pekne v nedeľu.
jasne, dalsi light vyjazd
jedna mob. fotka na Kunerádsku dolinu. skoda, ze do zaberu sa mi priplietol jeden vesely cyklista.
Pred dvoma rokmi bol cyklista maličký a nevošiel do záberu. Tento kuneradský okruh s dĺžkou 34 km volám cikicak a je perfektný. A ako už bolo povedané, môžeš stretnúť medveďa a ani sa nenazdáš .
akže pripomínam zajtrajší plánovaný výjazd. Počasie zatiaľ vyzerá obstojne Takže plánovaná trasa: Divinka (rybník, tam by bol zraz) - Kotešová - Rovné - Melocik - a po hrebeni Javorníkov Kasárne - Veľký Javorník - Malý Javorník - Papradno (???) záver sa domyslí priebežne
Takže odchod by mohol byť o 10:00 zo zastávky v Divinke pri rybníku. A dĺžka trasy bude určite okolo 100 km, pre Žilinčanov o čosi viac, ale zase 50% sa pôjde po asfalte, tak tých 100 km nebude až takých hrozných
Nezabudnite si nejaké škrabáky na kopcoch je stále mokro dnes som jazdil v blate ako na kĺzačke. Ale bolo super. Opäť som šiel do Ovčiarska ale naspäť som už radšej išiel po ceste.
Základ je, vybrať si vhodnú trasu pre aktuálne počasie A kadiaľ si šiel do toho Ovčiarska. Lebo v okolí Ovčiarska poznám viacero takých slušných blatových pascí Myslím, že viacerý poznajú
Pozdraviam
Nepridám sa k vám z bezpečnostných a kondičných dôvodov, zajtra mám výjazd, ale musím ho prispôsobiť svojim schopnostiam, a keď sa pozerám, kde sú javorníky, tak sa mi točí hlava..Klobúk dole chalani..
Chodievate za každého počasia? Mám v pláne menší(cca polovičný) výjazd s kamarátom, možno sa niekde stretneme Ale ak bude príliš tak zostanem trčať doma..
Dnes som využil chvíľku voľna a popri váhu som si zbehol až za most k Budatínu. Skončil som na mieste, kde končila cestička a začínala húština a kde nejakí dobráci pravidelne pália káble. Našiel som cca 20 metrov izolácie z kábla CYKY 3Bx70+50(1 meter stojí 12€ bez dane)..Cestou som 2x stretol klučinu so statným stadfordom a asi vedel, čo robí, keď si ho vždy nakrátko stiahol k nohe, zatiaľ čo som prechádzal okolo neho..Jazda pekná, ale zážitok 0 bodov, chce to hory a a
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak dnes sa plány na výjazd celkom nepodarilo naplniť. Jednoducho Iceman mieni, Berco mení
Trasa: Divina - lesopark - Kunerád - kunerádske zvážnice - Kunerád - home
Mne to vyšlo na 105 km a 1800 výškových.
Dosť kilometrov a výškových metrov som si dal nedobrovoľne, keď som sa vracal pre okuliare zabudnuté pri ceste
Teraz už len aby bolo pekne v nedeľu.
jedna mob. fotka na Kunerádsku dolinu. skoda, ze do zaberu sa mi priplietol jeden vesely cyklista.
Pred dvoma rokmi bol cyklista maličký a nevošiel do záberu. Tento kuneradský okruh s dĺžkou 34 km volám cikicak a je perfektný. A ako už bolo povedané, môžeš stretnúť medveďa a ani sa nenazdáš
Presne
Takže odchod by mohol byť o 10:00 zo zastávky v Divinke pri rybníku. A dĺžka trasy bude určite okolo 100 km, pre Žilinčanov o čosi viac, ale zase 50% sa pôjde po asfalte, tak tých 100 km nebude až takých hrozných
Nepridám sa k vám z bezpečnostných a kondičných dôvodov, zajtra mám výjazd, ale musím ho prispôsobiť svojim schopnostiam, a keď sa pozerám, kde sú javorníky, tak sa mi točí hlava..Klobúk dole chalani..
Chodievate za každého počasia? Mám v pláne menší(cca polovičný) výjazd s kamarátom, možno sa niekde stretneme
Dnes som využil chvíľku voľna a popri váhu som si zbehol až za most k Budatínu. Skončil som na mieste, kde končila cestička a začínala húština a kde nejakí dobráci pravidelne pália káble. Našiel som cca 20 metrov izolácie z kábla CYKY 3Bx70+50(1 meter stojí 12€ bez dane)..Cestou som 2x stretol klučinu so statným stadfordom a asi vedel, čo robí, keď si ho vždy nakrátko stiahol k nohe, zatiaľ čo som prechádzal okolo neho..Jazda pekná, ale zážitok 0 bodov, chce to hory a
V noci lialo teda poriadne
Nelly gratulujem, konečne si prelomila to prekliatie 3. miest
Ale aj tak by som nieco presiel hoci aj po sotoline a asfalte