ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 14. 12. 2025 o 13:14
posledný komentár: 27. 10. 2025 o 20:30
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Toto je doklad k tomu, aby mohol mar_tin v sobotu zacat malovat modre "C" ...
moze mi niekto konecne ukazat ten zahadny neexistujuci kamenovy patnik z roku 1802 ?
edit: dovolil som si pridat do albumu na FB o obnove este fotky z tohto vlakna .. ak by niekto mal nieco proti, nech mi da vediet. Plus som este trosku upravil popisky vo foto dokumentacii chodnika.
Nachadza sa v mieste, kde minuly rok sa napajal na singletrack Stupavsky maraton, v dolinke, kde sa rozvetvuje potocik na dve vetvy...
na dohlad...
je to cca 10 metrov z oboch stran...v sobotu Ti ho mozeme slavnostne odhalit, ukazat...
mar_tin: alebo skusit spravit ten mostik u diviakov ?
edit: upravil som este komentare k popiskam fotiek CD
po konzultácii s lacom nebudeme robiť ani "mostík u diviaka", ani odvodňovať klopenku, ale pôjdeme pekne na obhliadku singla, spravíme značenie (koľko sa bude dať) a hlavne sa rozhodneme, či sa na mostík a odvodňovací kanál bude dať použiť drevo po ťažbe, alebo budeme potrebovať materiál z iného zdroja... plus to bude potrebné pomerať atď...
Vyrobil som special mapu i s nazvoslovim...snad uz tam trafis...
Sand to pomoze i ostatnym pri orientacii na singletracku.
Momentalne ma 10,1 km, pre majitelov GPS je prilozeny i track.
No a k natoceniu poriadnych videi by nebolo odveci pozvat majstrov jFaba a Matheosa
Skoda ze som opat cez vikend mimo BA inak by som sa rad pridal znackovat.
http://www.youtube.com/user/Dijck24
vcera som sa mu subscribol a jaaaj secky som si musel pozret jak to islo... paradne videjka, dobry kus roboty
Vyrobil som special mapu i s nazvoslovim...snad uz tam trafis...
Sand to pomoze i ostatnym pri orientacii na singletracku.
Momentalne ma 10,1 km, pre majitelov GPS je prilozeny i track.
Jeeej, to je paradna mapka
monolit samozrejme nájdeš, pretože je hneď za križovatkou s lesnou cestou, ktorá na tejto mape nie je nakreslená
ide sa maľovať značenie na druhej a tretej časti a identifikovať problematické časti trailu...
ďakujem, že prídete
zo slavína dosť šlapavé (aj keď som bol možno ovplyvnený dnešným výjazdom
a na niektorých miestach brutálne blato, fakt že nechutné a rozjazdené.. a btw čo je tam taký strom cca 10-15cm priemer ešte na 2 časti, je na neho z jednej strany spravený výjazd, asi by bolo dobré dorobiť výjazd aj z druhej strany
zlá technika, určite sa to s 685mm dá prejsť...
neviem, kde myslíš, aspoň na ktorej časti (1., 2., 3.)...