Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
Zdravím, samotnnú cestnú cyklistiku ani nie. Väčšinou máme horské alebo crossové bicykle no jazdíme aj cykloturistiku po okolí (asfalt nám nevadí aj keď máme 2,1 palca široké plášte ) ..ale myslíš dlhšie trasy na "žiletke"?
tak jazdim smery He, Sv, Sp, Sk, Bj, Dukla, Domasa, Starina... obcas si zajdem dvihnut hladinu adrenalinu na kopcek pri Palote... samozrejme ze mam pobehane aj dedinky ako borov, kalinov, habura, certizne a mnoho mnoho dalsich cestna cyklistika ako taka ma velmi bavi ale nie vzdy sa mi chce ist samemu a bohuzial zatial sa nenasiel nikto taky kto by so mnou isiel kedze jazdim trosku viac
Po peknom lejaku keď cesta trochu vyschla sme sa so Sparcusom vybrali aspoň do Kalinova, na začiatku trochu svižnejším tempom, za Vydraňou sme dali krátku prestávku lebo sme chcli ísť na Danovu, ale tam by bolo asi viac mokro tak nakoniec smer Kalinov. Cestou späť sa nad Medzilaborcami začalo mračiť tak sme zase pridali do pedálov, no nakoniec nás mraky obišli smerom do Poľska...zajtra by sme radi niekam vybehli no záleží od počasia tak uvidíme
Tak dnes len dopoludnia bol čas vybehnúť na bicykloch a doplniť hladinu endorfínov . S Jimym sme sa vybrali do Kalinova ako včera no už nás nenaháňali mraky tak sme zase poobzerali starú vojenskú techniku z blízka. Boli sme aj v sovietskom tanku T-34. Zastavili sme sa pri pamätníku pre "hrdinov padlým v boji proti fašizmu". Jimy zostal v Kalinove na brigáde a ja som sa cestou zastavil pri altánku smerom na Danovu. Potom som už ponáhľal domov...čísla z compu DT 18 km, MXS 48 km/h, AVS 20,6 km/h. Keďže pred pár dňami bolo výročie víťazstva nad fašizmom, tak fotky s touto tématikou
diky blue za spolocnost a cestou s5 som si to priadne uzil hoci bol protivietor tak som pouzil fintu lezania na volante len babky na mna cudne zazerali dufam ze uz len bude cim dalej tym viacej prispevkov ppribudat uz len skoncit skolu
aj ja ďakujem za účasť škoda že nás nebolo viac, ale keď to bola len taka rýchlovka lebo nebolo veľa času... hehe to je dobrá finta, len od toho bolí krk ..ja som tiež za Kalinovom zaradil 9-ty prevod a išiel som si 38 km/h dole Vydraňou
pravdaže, Dukla je tento rok zaradená do plánu a nie po poli ..dalo by sa aj po hranici, ale neviem či je po celej dĺžke zjazdná ..dáme včas vedieť, lebo viac ľudí by sa chcelo pridať. Ja mám teraz skúšky v škole tak asi až niekedy v júli sa tam chystáme. Už som to tu raz spomínal, ale predtým by som ešte chcel vybehnúť do obcí Miroľa, Bodružal a Príkra - pozrieť drevené kostolíky
ked bude pekne tak sa pridam,ale len takym pomalym tempom dajak sa mi nechce krutit ta neznam ci ne depresia na mne šedla uz aj mucha ma predbehne jasne aj FEdy dame cestu dakedy dolekopcom uz vlazdem daj tel.č na ss ked chces.minule mi zase jedn frajer tesne popri nohe v 90-ke preletel a dalsi to tesne predomnou stocil doprava esteze som zbrusil brzdy a idu na 100%. vazil som bike ta 14kg aj s totym Fe spetakom a hrdzavym kosikom idem spat uz
bodka jasné že pomalé tempo, max. tak do 65 km/h (dole kopcom) ..koncom mája a začiatkom júna by som mal byť doma zo školy tak keď bude , môžeme ísť pozrieť tie drevené kostoly. Váha bicykla celkom ok, môj má podľa papierov 13,5 kg (bez spetaka a košika na fľašu)
65 to nam nedá pamatas ako sme isli dole kopcom pri rokytovciach...som ta dobehol a pytal sa ako rychlo ideme...si hovoril ze 55 ci kolko a to sme uz skoro krutili naprazdno ta moj podla úpapierov mal 10,5 zvysok asi blato kedze som ho este od kupy neumyval oné FEdy uz si kupil new bike?blue budes na mna trochu musiet tlacit lebo mne sa uz fakt dajako nechce bicyglovat a dam aj zelene aj modre cau.
jj uz som kupil len som ho este nemal cas prevetrat lebo take nadherne pocasie panuje... dufam ze ku koncu tyzdna sa umudri lebo mam na plane trasu kosice -> cabiny... inac chlopi neviete ako dlho je clovek odstaveny po vybrati krcnych mandli?
Peťo, pamäťam..to máš pravdu, Poľanský vrch neni dosť strmý..to z Laboreckého priesmyku do Paloty sa dá aj 65 km/h vytiahnúť (Sparcus keď sa naštve tak aj viac ) ..no keď jazdíš väčšinou po ceste tak ani nemusíš umývať, hoci je pravda že si už aj na Vihorlate a Sninskom kameni bol či kde Nič sa neboj, prinútime ťa šliapať, len ešte aby si ty nás nemusel čakať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cestnu cyklistiku z vas nikto nerobi?
FEdy: http://www.zzz.sk/?diskusia=2833