ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
ps: ten strom bol nad moje a ruskej pilky sily
pps: len jeden mravec bol pritomny
a ty si bol ešte poobede pokúšať ten spadnutý strom? za dažďa?
Martin Balog napísal/a
včera o 8:31
supis chlapy - tak som vyskusal ten Vas singlac dnes rano - parada ako ste to pospajali vsetko tam. troska hrbolate - super na fulla ale aj pomalsie. ale krasa. akurat som dostal defekt pri asfaltke na kacin. co mi mozno zachranilo zivot ked 100m drbol strom predomna - lesnici si pilili hlava nehlava stromy. cize mi ostava este cast od asflatky na kacin smerom na BA. diky.
najhoršie je že s týmito hovadami sa nič nespraví, možme podať sťažnosť na lesy, oni niekoho upozornia, vedúci možno niekoho zdrbe, ten si dá poldeci a ako by sa nič nestalo..
kto nestihne, nech príde za nami k veľkému posedu nad uhlenkou
ale mohli by ste ešte niekto prísť o tej deviatej, aby sme preniesli to náradie, je toho naozaj dosť