a ked som uz tu...neviete niekto presny datum kedy bude fico dialnice na vychode otvarat??myslim tie pri presove..svinnia a jablonov by som skocil pozriet otvorenie...mozno nas pustia trosku sa po nej prveviest ci nie?
Uz tu jeden bol co sluboval ze otvori tunel Branisko na bicykli.... cez ten som sa teda chcel previez na biku a odzubal nas.
Po useku Presov Svinia sa da na biku davno jazdit, uz pred rokom som po nom isiel, len s otvaranim cakaju na volby, teraz je to raj pre korculiarov.
No neviem ci stihaju Janovce do 7.6. lebo v nedelu to na to zdaleka nevyzeralo, tiez nechapem preco sa pred rokom pustili prave do tohto useku, ktory nie je nejaky problemovy, zas mi z toho vychadza len predvolebna vladna politika
Luho ..to nevychadza, ale to tak je. Idu volby, treba reklamu za statne peniaze. Sak obchvat Svidnika je hotovy minimalne pol roka a furt sa na nieco caka ..na co asi ???
Robo, na tom obchvate bol nejaky problem, myslim, ze im to sadlo o nejaky dost velky kus...preto sa tam nemoze jazdit, lebo vraj nie su peniaze na opravu
Aj ja sušim ponožky na zahradze...
Drocik ak to bude aktuálne tak sa určite na Poraču objavým a zúčastnim-lem ešte kuz skoro pre mna plánovat...
No konečne dnes už svieti od rána
podla pocasia zajtra alebo v nedelu pojdem kolecko SV, HE, vinne, sirava, r. hamre, morske a cez sninsky do SV. keby este niekto chcel ist tak nech napise PM.
podla pocasia zajtra alebo v nedelu pojdem kolecko SV, HE, vinne, sirava, r. hamre, morske a cez sninsky do SV. keby este niekto chcel ist tak nech napise PM.
joe.doe...trasa zvlastna..ides na MTB-cku???...pridal by som sa ale neverim zen zajtra bude cely den bez dazda ...skus to cez lesy da sa..vyhnes sa premavke a vychutnas si prirodicku a klude
myslim ze trasa je celkom ok, aj kilometre tam su i prevysenia i kuknut je co. bicykel mam horsky, ale len taky za 5 korun takze ten ma rad iba asfalt. da sa prehovorit aj na inu streku ale potom s tym ma problem moja rit . ale zase na druhej strane ked mas lepsi napad a chces zajtra dakde ist tak sem s tym....
myslim ze trasa je celkom ok, aj kilometre tam su i prevysenia i kuknut je co. bicykel mam horsky, ale len taky za 5 korun takze ten ma rad iba asfalt. da sa prehovorit aj na inu streku ale potom s tym ma problem moja rit . ale zase na druhej strane ked mas lepsi napad a chces zajtra dakde ist tak sem s tym....
Ako napad fajn,ale neviem co vziat ci ziletku,alebo MTB..ale ked ti poviem pravdu este minuli rok by som takto nespekuloval ..nie zajtra este nie...mam bv plane ist kamosovi na vypomoc,ale ked bude krajsie...vymyslime volaco
Nazdar bando ak zajtra nebude pršat tak stretávka pred KaktuServisom o 11:00
Bud sa pojde do lesa,alebo na žiletky-upresnim ráno podla počasia...
Všetci držte prsty nážmu Slovenskému hrdinovy v Californii-nech sa mu darí aj nadalej... nech to dotiahne do výtazneho konca v etapáku...
Petko sme Tvoj FAN-club
No zajtra by sme kľudne mohli ísť na cestu, navrhujem Kamenica, Jovsa, Vinné a Humenné. Vyzerá žeby nemalo pršať ale už neverím shmu, lebo dnes tiež nemalo pršať a bol sa na Podstávke a tam lialo jak z gargaly. Polomokrý som tam čakal hodinu s Dušanom kým prestane. No dole bola nenormálna kosa, išiel som ešte pomaly ale potom som to pustil a bol som makový jak štrúdľa a hlavne mokrý Jedna výhoda, že som si opral veci od prilby až po tretry aj bajk som si vyčistil Teraz musím ešte HT niekedy zobrať umyť
dnes vranov cez strazske a topolovku domov.na zaciatku strazskeho maju novy merac rychlosti severak ma tlacil tak som roztocil co to dalo...auta siroko daleko ziadne a ukazalo mi 57km/hod. ta teraz neznam ci im dobre ukazuje
Dnes sme boli na ceste ja Majo a Jožko a potom na Vinné k nám naproti prišiel Anderovský. Trasa Hamra, Snina, Kamienka, Jovsa, Vinné tam povinná zastavka prišiel Anderovský a išli sme cez Pirnag a zjazd do Porúbky. Dole sme to davali cez 80 km/h. V Porúbke sme išli na výborný ovčí syr, ešte sa mi teraz slinky zbiehajú. A v Humennom nás zastihla aj prehánka, ale nezmokli sme na šťastie, len sme museli isť pomaly aby sme neboli makoví. Za Hažínom už zase suchá cesta. Jožko ešte išiel na návštevu v Kamenici a mi ďalej domov. Dnes super počasie, kto nebol na bajku môže ľutovať. Vydalo to nejakých 94 km.
vcera 5 clenna osadka sme buli na polonine rune 1479metrov na ukrajine.marian,divj tatarik,milano,saso a ja.poslednych 15,5 km p kamenistej ceste a panelovej ceste 1200 metrove prevysenie s poriadnym stupanim vyse 1 hodiny aj kus.mraky a burky nas poobchadzali takze paradota bula!
z ubli cez zakarpatske obce na poloninu runu a spat do obce ubla 116 km.
paradny dzen bul.
Čo mate v sobotu na plane ja by som šiel na Vihorlat len problem je v tom že som tam nikdy nebol viem že sa tam ide z Kamienky ale neviem kade. tak ak keby mal niekto záujem tak napište:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Uz tu jeden bol co sluboval ze otvori tunel Branisko na bicykli.... cez ten som sa teda chcel previez na biku a odzubal nas.
Po useku Presov Svinia sa da na biku davno jazdit, uz pred rokom som po nom isiel, len s otvaranim cakaju na volby, teraz je to raj pre korculiarov.
No neviem ci stihaju Janovce do 7.6. lebo v nedelu to na to zdaleka nevyzeralo, tiez nechapem preco sa pred rokom pustili prave do tohto useku, ktory nie je nejaky problemovy, zas mi z toho vychadza len predvolebna vladna politika
Drocik ak to bude aktuálne tak sa určite na Poraču objavým a zúčastnim-lem ešte kuz skoro pre mna plánovat...
No konečne dnes už svieti
sagan je jednicka .odchod!cvici tam zos staryma chlopami a ma lem 20 roky!
joe.doe...trasa zvlastna..ides na MTB-cku???...pridal by som sa ale neverim zen zajtra bude cely den bez dazda
Ako napad fajn,ale neviem co vziat ci ziletku,alebo MTB..ale ked ti poviem pravdu este minuli rok by som takto nespekuloval
Bud sa pojde do lesa,alebo na žiletky-upresnim ráno podla počasia...
Všetci držte prsty nážmu Slovenskému hrdinovy v Californii-nech sa mu darí aj nadalej...
Petko sme Tvoj FAN-club
z ubli cez zakarpatske obce na poloninu runu a spat do obce ubla 116 km.
paradny dzen bul.