budeme robit vo dne - v noci a bicykle nam zhrdzaveju v garazi :emo:
28.05.2010 - 22:15:03
00
presne tak.
europania uz nevedia co by si mali pytat od zamestnavatelov......
treba znizit mzdy v europe a hned budu aj europske vyrobky lacne, a este usetrime za dopravu ;)

Lenze cinania su skromny narod "zatial" co potrebuju im da "strana a vlada". Europania su uz romaznany. Potrebuju k stastiu poriadne auto, dom, luxusnu dovolenku, tak si pytaju od zamestnavatela ak neda tak strajkuju. Spoluziak zo ZeDeeS-ky je majitel EXISPORT-tu a vsetky ich vyrobky EXI, su vyrabane v Cine. Potvrdil ze kvalita prace sa za posledne tri roky rapidne zvysila. Chodi tam pravidelne.
29.05.2010 - 10:31:50
00
Lenze cinania su skromny narod "zatial" co potrebuju im da "strana a vlada".


.. pozeram ze dalsi co si mysli ze v Cine je socializmus ako bol u nas. Je tam Socialisitcky ideologicky system, ale ekonomiku maju viac trhovu a takmer kapitalisticku s tym rozdielom ze v kazdej podstatnej firme ma podiel stat. Vypalne a mafia maju v spolocnosti tiez svoje miesto a to neplati len pre male firmy a zivnostnikov.. Plna zamestnanost tam neexistuje a este stale je vela ludi zijucich na vidieku ktorym sa nedostane ani zakladneho vzdelania. Ale zato ak sa pozriem na taky Shenzen(nove obchodne mesto plne tych najmodernejsich mrakodrapov) tak taky New York je oproti tomu iba jedna stara zapachajuca diera.. Cina je velka a rozmanita.. :D

.. no ale tema bola biky Cube tak sorry za Offtopic!
29.05.2010 - 12:20:55
00
Asi si ma zle pochopil. Dobre viem, ze v Cine vladne tvrdy kapitalizmus a mesta pripominaju svetove velkomesta. Ja som pisal o skromnosti ludi, ktori vyrabaju v tovarnach biky za hrst ryze. Keby tomu tak nebolo, urcite by sa to tam vyrabat neoplatilo. Dalsim faktorom je podhodnoteny juan.
29.05.2010 - 12:42:50
00
keyboard_arrow_up