u nás sa nejaké extra tradície nedodržujú, máme kapustnicu, vyprážané file (kapor je prplačka a preto ma nebaví ho jesť) so zemiakovým šalátom plus nejaká torta (ak sa niekomu chce ju spraviť).
u nas oplatok s medom, kru*****va kasa, kapustnica, kapor/file + salat a nejake tie zakusky a ovocie. a este aby som nezabudol aj nejake to deci vareneho vina.
Kapustnica+oblatky(tusim tak sa to pise ) pokracujeme klobasami s horcicou a chrenom ,k tomu je na vyber vianocka alebo chlieb ,podla chuti dalej ako hlavny chod vyprazany kapor a file ,ja jem to file lebo ma menej kosti a nechcem sa zadrhnut ,este mame aj rezne , k tomu zvycajne zemiakovy salat alebo obycajne krumple na masle... Dalej pokracujeme rozbalovanim darcekov a objedavanim saloniek zo stromceka ,dalsie 2 dni jeme co same nezjedli na Vianoce .
inak pripitok, cesnak, oblatka s medom, hrachova polievka, nejake file (tento rok kapor) so salatom, zakusky, kolace, debiliny, vsetko naraz a do rana zle
Vianoce travime vacsinou na kajmanskych ostrovoch a tam podavaju obvykle hlavonozce s pikantnou omackou z chvostu varana komodskeho. Je to take ich narodne jedlo.
Ty brdo ako to tak citam,tak to je iny napor na zaludky Inac my pripitok,oblatky s medom, lyzicka hrachu,tzv.bobalky(inac opekance s makom),vypr.kapor(pstruh alebo losos-kto ma co rad) so salatom a potom medovinka,vinko alebo nejaka slivovicka A o polnoci kapustnica,ale tento rok nieco vynecham,uz ked to vsetko citam,tak mi je zle
a 50 km lesom, beriem aj hned, uz ma stale obycajna Vianoce unavuju, skor by som na cely stedry den niekam von na bike, aj v snehu, nejaka celo denna tura a jedol salat s rozkami,...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie darčeky potom tiež zjete?
poharik tvrdeho velmi potesi
inak pripitok, cesnak, oblatka s medom, hrachova polievka, nejake file (tento rok kapor) so salatom, zakusky, kolace, debiliny, vsetko naraz a do rana zle