Tak snáď som sa rozhodol aj s priateľmi s CYKLOPOZITÍVU, že založime po piaty krát novú tému a tento raz na Francúzky spôsob.....
LAPIERRE FATRANSKÝ MTB MARATÓN 2010!!!!!
Všetky informácie nájdete na stránke už Vám známej http://www.cyklopozitiv.sk
Nové dresy, staré trate, dobrá nálada super tombola a iné pikošky.....
Chceme zachovať kvalitu a radosť s bikovania...
Od 5.3. bude spustené online prihlasovanie...
Terry & company
posledný komentár: 17. 7. 2011 o 20:19
Určite prejdeš bez zničeného biku. Zašpinený ale bude. Už od obeda v Žiline - Stráňavách je teplý slnečný deň a čosi sa do zajtra presuší. Povodne ani zosuvy pôdy tu v okolí nie sú. Jediné čo bude zaujímavé sú časti lúk pri Trnovom, za Višňovým do Turia popod Bukovec a záver trate za Kolibou Strečno s lúkou Kostitras. To je podmáčané, v sobotu v tréningu sme to prešli, vrátane celej trasy Mediano 46 km. Určite sa to nedá zrovnávať so Súľovom minulý rok, mokro bude, ale nad hlavami máme zajtra slniečko
voda a blato robia divy
Inak je poreba predložiť papierovú prihlášku, pre istotu som si ju vytlačil, ale zabudol som ju doma
idem na jedno motivacne
ked je tak nadherne teplucko a jasno
no hej
Štart pretekov je na námestí v Stráňavách pri obecnom úrade a pošte, v strede je pamätník.
Olejničku si schovajte do vačku a o vyznačenie nemajte strach. Pred nami idú dlháci a my ideme v ich stopách.
Uvidíme sa zajtra na štarte, na trase alebo na kúpalisku
Dnes som sa dozvedel že nemeria Richter VOS-TPK, ale Štancel, snád to pojde hladko.