Dnes sme s focusom vybehli od Visnoveho na Polom...trocha , inac pohoda...pri pamätniku motorizovani piknikari varili nieco v kotliku co sa este hybalo ...z Rakytia po cervenej celkom zahul ....obzreli zatopeny lom vo Varine a cez Mojs a VD /obzriet dake "camel toys"/ damoj
ja som za kazdu srandu, aj ked na Lysej som bol min. rok.
ten zjazdik po zltej (myslim) by ani AM.ENaci neobysli
termin skor 27.6 a mozeme oslavit aj moje narodky
len skoda, ze na Lysej neberu €
Netreba rozmýšlať, treba jazdiť..príde leto, horúčavy a bude horšie i dni sa nám o chvíľu začnú krátiť..
Skicool veď 24h je 10.7., nie? Neviem všetky termíny pretekov a maratónov, ale v ten víkend nie je nič, či je? Dáme to teda na 27.6. s tým, že Berco oslavuje a pozýva na džusik..
Inak Berco píše o žltej amen, ale nemyslím si, že je to jediná trasa dole, kedysi som išiel aj pekne po červenej a to by dali aj baby (nič v zlom). Takže sa vyjadrite a ja skúsim sem prilepiť mapu, keď bude trošku viacej času...(inak trasu som vymyslel tak, aby sme sa zničili najmä v prvej polovici trasy a potom trošku zrelaxovali po miernejšom teréne a po záverečnom občerstvení dorazili ešte časť hrebeňa s malými výškovými rozdielmi..)
Ja si Lysú rád zopakujem. Minule som sa tešil na výhľady a videl som akurát hmlu a opar. A zjazd dole sa môžeme rozdeliť, to nebude problém. Ja si žltú dám dole strašne rád. Len ten termín bude zaujímavý, budem mať čo robiť aby som to odjazdil a šoférovať isto nebudem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a čo ostatní, bolo by dobré ak by sa ešte niekto vyjadril.
po nedeľňajšom pekle severa mi v hlave skrsla myšlienka zorganizovať niečo podobné...
Peklo severu 2, časť Lysá hora a okolie
Naklikal som si trasu na mape a podľa odhadovaných údajov by to bolo niečo podobné, ale snáď viac šlapateľné (pedále na biku sú nutné!!!)
Vzdialenosť cca 46km, prevýšenie 1950m, najvyšší bod 1323m.
Terén: zvážnice, lúky, chodníčky, asfalt..
Miesto nástupu: Klokočov
Občerstvovačky: veľmi veľa, v podstate na každom kroku..
Termín: 26. alebo 27.6.2010.
Dajte nejaké názory ohľadom termínu, záujmu a pod., ak bude záujem naskenujem sem mapu a hodím popis trasy..
ten zjazdik po zltej (myslim) by ani AM.ENaci neobysli
termin skor 27.6 a mozeme oslavit aj moje narodky
len skoda, ze na Lysej neberu €
po nedeľňajšom pekle severa mi v hlave skrsla myšlienka zorganizovať niečo podobné...
Peklo severu 2, časť Lysá hora a okolie
Naklikal som si trasu na mape a podľa odhadovaných údajov by to bolo niečo podobné, ale snáď viac šlapateľné (pedále na biku sú nutné!!!)
Vzdialenosť cca 46km, prevýšenie 1950m, najvyšší bod 1323m.
Terén: zvážnice, lúky, chodníčky, asfalt..
Miesto nástupu: Klokočov
Občerstvovačky: veľmi veľa, v podstate na každom kroku..
Termín: 26. alebo 27.6.2010.
Dajte nejaké názory ohľadom termínu, záujmu a pod., ak bude záujem naskenujem sem mapu a hodím popis trasy..
No neviem je 24 hod bystrička tažko budem rozmýšlať
Skicool veď 24h je 10.7., nie? Neviem všetky termíny pretekov a maratónov, ale v ten víkend nie je nič, či je? Dáme to teda na 27.6. s tým, že Berco oslavuje a pozýva na džusik..
Inak Berco píše o žltej amen, ale nemyslím si, že je to jediná trasa dole, kedysi som išiel aj pekne po červenej a to by dali aj baby (nič v zlom). Takže sa vyjadrite a ja skúsim sem prilepiť mapu, keď bude trošku viacej času...(inak trasu som vymyslel tak, aby sme sa zničili najmä v prvej polovici trasy a potom trošku zrelaxovali po miernejšom teréne a po záverečnom občerstvení dorazili ešte časť hrebeňa s malými výškovými rozdielmi..)
Aspoň inšpiračné foto..
Skicool myslel Valašskú 24 v Bystřičke na Morave , tá je cez víkend 25.-27.6.
Mirec, ja tu zltu nesilim, len sa mi pacila.