No partia, ked se preberece ta informacia pre vas. Blondak, Peta a ja smerujeme na Dedinky cez Flajser-Zadny Hyl-Chotarna Dolka-Biele Vody-Dedinky. Ked sa vam chcem mozte ist za nami.
Cau.
Nepojazdil som nič lebo som bol nedaleko na inej celoslovenskej akcii a nedovolili by mi to ani moje zdravotne problemy,ale vyzeralo to tam velmi dobre. Musel som ist aspon pozriet ved mam este stale cyklisticku krv Musim teda niekedy sadnut na bike a porusit trochu zakaz od lekara Potom tu hodim foto.
V Maroku to muselo byt dost narocne koli teplu a slnku no musim pochvalit zaujimave fotky.
Na toto sa Xcem nominovať tež.. bola to vydarena akcia ja sice nepojdem na novom alebo inom bikku ale zato na NEW vidle 130mm....
app: foto Maroko...............
MAJO nebudzeš mac problem od vašho"VŠEMOHUCEHO",že si si dovolil pochvaliť foto z "BAJEČNEJ DOVOLENKY"??
Už mam vybavene bajki na zjazdovynu so 200mm zdvihom,stači ZAVOLAŤ!!!! a nehovoriť dristi
nezainteresovanim osobam!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sarkozy na tej vodnej vlozke je dobry
Pridavam par foteciek zo vcerajsej tury na Klauzy.
Cau.
http://bikepark.jasna.sk/
Nepojazdil som nič lebo som bol nedaleko na inej celoslovenskej akcii a nedovolili by mi to ani moje zdravotne problemy,ale vyzeralo to tam velmi dobre. Musel som ist aspon pozriet ved mam este stale cyklisticku krv
V Maroku to muselo byt dost narocne koli teplu a slnku no musim pochvalit zaujimave fotky.
nabuduce to pojdem vyskušat ale na inom bajku!
to bol paradny zjazd,mal 16km a 1500m previšene!!!
nabuduce to pojdem vyskušat ale na inom bajku!
Na toto sa Xcem nominovať tež..
MAJO nebudzeš mac problem od vašho"VŠEMOHUCEHO",že si si dovolil pochvaliť foto z "BAJEČNEJ DOVOLENKY"??
Už mam vybavene bajki na zjazdovynu so 200mm zdvihom,stači ZAVOLAŤ!!!! a nehovoriť dristi
nezainteresovanim osobam!!