Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Za Alpinkou zaciatok stupania po odbocke z Diany na Findorakovu (cyklotrasa na Jahodnu). Na vrchu pred vyjazdom na hlavnu cestu je kristalove kralovstvo.
Máš tam zhruba v strede fotky (nad cestou) fľak asi od kvapky na objektíve. Raz mi to zničilo všetky fotky z výjazdu.
Máš tam zhruba v strede fotky (nad cestou) fľak asi od kvapky na objektíve. Raz mi to zničilo všetky fotky z výjazdu.
Tak dalsi sposob zahady. Bosorka to vidi a ty nie. I ked kto vie - bosorky to mozno vedia. Ta moja vidi moje previnenia este skor nez ich spacham.
Pojd ukazu ti cestu rajem ...
Posielam jednu tohoročnú spomienkovú. Už sa to nezopakuje.
Koncis s bikovanim alebo s fotenim?
Teraz vážne. Ak by niekto chcel ísť napríklad na toto miesto, rád tam s ním zájdem. Bicykle si schováme v doline (na konci cykloturistickej trasy) a odtiaľ je to asi 2 hodiny pešo. Z tohoto miesta kde som fotil, je to 15 minút do Poľska. Je to jedno z najkrajších miest. Ja napríklad z kuchyne vidím vysoké (Západné) Tatry s Kriváňom a zo spálne zase Nízke. No ešte sa mi tie výhľady neprejedli, ani nič také nehrozí. Skutočne, ak má niekto záujem, po 15. júni štartujeme. Dovtedy majú svište predpísaný veget.
jj uz nech je zajtra
edit: juuj tak dnes bola paraaada. listie, blato, sniezik mnam mnam.
skoda ze som zabudol fotak, ale mozem povedat ze aj v Kosiciach je sneh
Teraz vážne. Ak by niekto chcel ísť napríklad na toto miesto, rád tam s ním zájdem. Bicykle si schováme v doline (na konci cykloturistickej trasy) a odtiaľ je to asi 2 hodiny pešo. Z tohoto miesta kde som fotil, je to 15 minút do Poľska. Je to jedno z najkrajších miest. Ja napríklad z kuchyne vidím vysoké (Západné) Tatry s Kriváňom a zo spálne zase Nízke. No ešte sa mi tie výhľady neprejedli, ani nič také nehrozí. Skutočne, ak má niekto záujem, po 15. júni štartujeme. Dovtedy majú svište predpísaný veget.
Nuz ja som bol s kamosmi v lete na Zelenom Plese. Vyjazd da zabrat ale ja zboznujem taketo technicke vyjazdy. No a cesta dolu... Len si drzat prilby a riaditka. Nemalo chybu. Slint, slint...