Zdravím, hľadal som takúto tému na fóre a nenašiel som. Mám novú reťaz a prehadzovačka mi niekedy hodí na vyšší prevod alebo rýchlo hodí na vyšší a naspäť, reťaz bola menená v servise, viete mi poradiť, čo s tým robiť, ideálne by bolo, keby som nemusel roznitovať reťaz, nemám nitovač ).
Ďakujem.
Treba použiť hľadanie. No a k téme: koľko mala najazdené tá reťaz? Nebolo by prvý raz, čo sa niekto rozhodol vymeniť vyťahanú reťaz. A tá jednoducho nesadla na opotrebovanú kazetu. Tak vzniklo preskakovanie reťaze. Ďalšou a ľahšie odstrániteľnou možnosťou je spomínané nastavenie šaltra, čo by však v kvalitnom servise malo patriť k výmene.
ehm, ku kvalite servisov v našom meste sa nechcem vyjadrovať, kazetu nemám vydratú a výmenu v servise som zvolil preto, lebo zajtra mám prvé preteky v živote a chcel som to mať dobre spravené, neviem, či sa s tým mám teraz pohrať, alebo či sa mám spoliehať, že mi to nesekne v nejakej zlej situácii
neviem, ale je mozne, aby retaz skakala na vyssie/nizsie pastorky, ak je kazeta opotrebovana, retaz nova a prehadzovacka nastavena dobre? neskace to len v ramci jedneho pastorku?
skáče to v rámci jedného pastorku, mám to lanko povoliť? a neviem veľmi otestovať, či sa to nastavenie podarilo, pretože mi to spraví tak raz za 2-3 km :/
Kua, ved si v prvom prispevku pisal :Mám novú reťaz a prehadzovačka mi niekedy hodí na vyšší prevod alebo rýchlo hodí na vyšší a naspäť....
Teraz zase pises, ze skaci v ramci jedneho... Najprv si ujasni co kde skace a potom napis definitivnu verziu....
S tým nič nespravíš, to robí vždy nová reťaz na ojazdených pastorkoch. Určite ti to nerobí na všetkých, ale len na tých, čo ich najčastejšie používaš. Pojazdi na tom chvíľu a ona si "sadne", uvidíš! V servise by ti nanútili novú kazetu!
PS: Nikdy nerob takéto výmeny tesne pred pretekmi, nevieš ako si nové veci sadnú so starými, odjazdi na vyskúšanom a vymeň radšej až po!
Ďakujem cicamica . Našťastie preteky zrušili pre dážď, aj keď mne neprekážal, preložili ich, už je to čím ďalej tým lepšie takže myslím, že do piatku to bude v pohode.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz zase pises, ze skaci v ramci jedneho... Najprv si ujasni co kde skace a potom napis definitivnu verziu....
PS: Nikdy nerob takéto výmeny tesne pred pretekmi, nevieš ako si nové veci sadnú so starými, odjazdi na vyskúšanom a vymeň radšej až po!
jashin, to mi stale vravi ujo servisman , ked dojdem do servisu
Servis je dobrý, služby kvalitné a trošku srandy nezaškodí