zt0350-len sa vylieč,inák Vihorlatsky okruh je to samé čo sa išlo ako maraton ZEMPLINtour2010,ináč je to moj oblúbeny okruh zhruba 120 km pekne členity profil trate
Dnes som to mal v pláne,ale akoby som tušil že mám íjst skor na bajk a len niečo iba na 2 hodky,ináč máme choru dcerku chytila v školke ošpice a treba aj malého trošku popestovat,prišiel som domov,zatiahlo sa zahrmelo aj popršalo
Ale už je po búrke a znova svieti Idem popestovat malého
Tak dnes nakoniec 2 hodky na silničke-vydalo to síce len niečo cez 50 km,ale predsa po Snine -smer Stakčín,Starinska priehrada,rozdielec karcaba smer Prislop-spet Starina,jahodovy vrch pod gazdoranou a spet Snina a po Snine-zmrákalo sa,len tak-tak som to vystihol
Včera dobre že som nešiel Vihorlatský lebo by ma určite vyplukalo Z Jožkom Bellom, ktorý ma čakal v Humennom sme dohodli trasu Stražské, Pusté Čemerné, Lesné, Suché, Michalovce, Šírava, Jovsa a cez hrebeň do Kamienky a domov. Vydalo to pekných 113 km a vyhol som sa 2 búrkam Ale bolo to s dvoma zástavkami v búdke v Lesnom a potom v Belej, keďže som bol suchý, tak som radšej vyčkal, hlavne v Belej a po jemnom mrholení odchod domov. Super bolo.
fukaaa bol som v HE kupit sprej proti blcham a kliestom...pre moje šteňa malé a vysiel ma pekne draho vyse 22.5 euraky frontline a je v tom blbych 2.5 deci...aspon ze slnko uz konecne svieti.no nic bude to mat ako darcek k narodkam
hm ta tebe se dobre zije kec mas telo kamaratov na bicyglovane tote mojo lem po karcmoch jedno za druhym a ku temu aj polky
vcera po obede ktory mi nechutil bo karfiol jak pena ta mi vybehnul esti do repejova a dnes rano toto mi spachal:
idem si velselo si krutim do HE reku vybavim si ja new obciansky preukaz bo konci platnost zachvilu..prijdem tam a to dnes strankovy den-stvrtok tak teraz co idem spat na stanciju kde som dal do uschovne bike na 5 minut ze 1 euro rozmyslam kde to otocit..nakoniec ma napadlo ze na vlak tak kupjujem listok do kausian pri presove skoro 5 euro aj s poplatkom za bike.deciek plno tu 30ks tam 20ks..vylety..niet kde sadnut tak stojim sedacka na chodbe iba jedna aj ta je ulomena navyse meskal rychlik asi 10 min. tak cakame.cieůl som nemal ..len tak do blba..niekam hore a domov-do BJ ma netahalo uz som bol viackrat a navyse carnota mraky+severak ma hamoval tak v raslaviciach odbocka na lopuchov-zelmanovce paradna cesta take sa mi pacia potom giraltovce-fijas-na domasi ma napadlo stocit to na vysny hrabovec-dapalovce-zalobin-a cez HE domov..som zvedavy kto toto bude vsetko citat ta asi nikto slnko nic stale oblacno aj par kvapiek..take mrholenie.v podstate nuda vyjazd...ja rad slnko staci ne bo me stadzi vysmarice.off
Kapusansky hrad - nic zvlastne?
Mal si vyjst na biku hore a zmenil by si nazor, ja stade velmi pekny vyhlad.
Nabuduce to vyskusaj, vedie tam slusna cesta, mozno vytiahnes az hore a mozno kusok potlacis.
Dneska jem mav paradu roznašanie aj bakovčku cabiny volica radvan nad laborcom hraboveb nad laborcom a potom hrebenom na visoku a potom do humennoho aj bludenie a popritum našovem perfektny singlač ale fotky nesuť znoho
iba som zartoval luho.sranda musi byt aj ked fuka mozno tam vybehnem este...lebo uz dlho mam v plane pozriet dedinky ako hankovce,kochanovce pri raslaviciach..take iste su aj tu u nas co sa tyka nazvu.pohravam sa s myslienkou ze pojdem zase vlakom,ale tam aj spat aby som mohol viac pobehat aspon tych 150-180km taka celodenna cykloturistika kludas vyhlidkove tempo po okoli PO.mam otazku ak sem pozries alebo niekto z okolia PO:stara cesta alebo ako to mam nazvat:kucin-marhan na mojej automape je oznacena ako neudrziavana s 10% stupanim.je to asfalt ? jasne,ze rozbity mi nevadi len ci vobec nejaky je isiel som aj po ceste kozany-okruhle bolo veselo.
majte sa smykam na biku do MI treba mi tam volaco vybavit
Odkaz pre letačinu,aliaz DivjTatar...to co za haluze ši nafotil
Bodka ja mac telo volneho času jak Ty...no musí niekto aj pracovat...
Dnes vonku pod mrakom a riadna kosa-šak to ani ne leto
Dúfam že aspon zajtra bude počasie konečne-kedz ne,ta ne
mam otazku ak sem pozries alebo niekto z okolia PO:stara cesta alebo ako to mam nazvat:kucin-marhan na mojej automape je oznacena ako neudrziavana s 10% stupanim.je to asfalt ? jasne,ze rozbity mi nevadi len ci vobec nejaky je isiel som aj po ceste kozany-okruhle bolo veselo.:
Kozany - Okruhle je regulerna cesta, ale Kucin - Marhan je regulerna polnacka, myslim ze na Jar Jesen byva aj poorana, ale za sucha by nemal byt problem, aj ked po tychto dazdoch bude asi dost vymyta.
ok luho diki zajtra este neviem kam ale hlasia aj dazd tak neviem.nedela balturs ML ma v plane jasliska PL cez certizne tak sa pridam naspat pojdem cez wislok welki komancza palota...to by uz malo byt krajsie pocasie chlapci z ML by sa tiez mohli pridat maju to blizko start o 10.00hod.muzeum
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som to mal v pláne,ale akoby som tušil že mám íjst skor na bajk a len niečo iba na 2 hodky,ináč máme choru dcerku chytila v školke ošpice a treba aj malého trošku popestovat,prišiel som domov,zatiahlo sa
Ale už je po búrke a znova svieti
VT-Vechec-Juskova Vola- Zamutov- Rudlov- Sol- Jastrabie-Komarany-Krucov-VT =40km
http://buno.rajce.idnes.cz/cyklotura_po_slanskych/
http://www.BTVT.sk
maratony-xc/okolo-domase-t13698-255.html
vcera po obede ktory mi nechutil
idem si velselo si krutim do HE reku vybavim si ja new obciansky preukaz bo konci platnost zachvilu..prijdem tam a to dnes strankovy den-stvrtok
Mal si vyjst na biku hore a zmenil by si nazor, ja stade velmi pekny vyhlad.
Nabuduce to vyskusaj, vedie tam slusna cesta, mozno vytiahnes az hore a mozno kusok potlacis.
majte sa smykam na biku do MI treba mi tam volaco vybavit
Bodka ja mac telo volneho času jak Ty...no musí niekto aj pracovat...
Dnes vonku pod mrakom a riadna kosa-šak to ani ne leto
Dúfam že aspon zajtra bude
Kozany - Okruhle je regulerna cesta, ale Kucin - Marhan je regulerna polnacka, myslim ze na Jar Jesen byva aj poorana, ale za sucha by nemal byt problem, aj ked po tychto dazdoch bude asi dost vymyta.
Dúfam že aspon zajtra bude
a mne tu od pondelka peče