atnert:
toto by mohol byt zaber z priblizne toho miesta ako na Tvojej prvej fotke, najdi desat rozdielov
dufam, ze vydrzi a do maratonu nepride dajaka prietrz mracien.
tam nad Mexikom Vas poprosim jazdit v lavej stope v smere dolekopcom, tecie v nej voda, celkom sa tadial da ist, potom by zvysok cesty mohol rychlejsie preschnut.....
pokial budu cyklisticke stopy krizom krazom cez cestu, tak asi neuschne nikdy, dakujem za pochopenie.
este som zvedavy ako sa situacia vyvynie do dalsieho vikendu od minuleho to tam teraz vyzeralo o dost lepsie
8. mája 2010 DPMK a. s. obnoví prepravu bicyklov na autobusovej linke 14, ktorá premáva do výletných lokalít Jahodná, Alpinka a Horný Bankov. Možnosť prepraviť si bicykel má verejnosť počas víkendov a sviatkov vo všetkých spojoch linky 14. Autobusy budú vyznačené príslušným piktogramom (symbolom bicykla). Cestujúci vo vozidle môžu prepravovať bicykle v rovnakom priestore, ako je priestor určený na prepravu detských kočíkov. Za prepravu bicykla zaplatí cestujúci rovnako ako za batožinu, t. j. 0,55 €, pričom platnosť lístka je 60 minút.
Netreba zbytočne robiť paniku, predpoveď je zatiaľ dobrá, nie však idylická, ale predsa je to súťaž pre horských cyklistov, nie pre bábovky.
Na ned.eľu 27.6.2010 je pripravená ďalšia tradičná disciplína: VYŠLIAPNI SI JAHODNÚ, výzva pre všetkých vyznavačov techniky jazdy.
Rekrečno - športové zariadenie JAHODNÁ ponúka pre záujemcov ubytovanie za 13 EUR. V cene je zahrnutý aj miestny poplatok a vstup do bazéna.
V sobotu sm šiel rudohorskú 100vku (cyklo) a časť trate šla maratónskou traťou. Plno blata a bordel od našich najlepších kamarátov drevorúbačov. A keď pozerám predpoveď na celý týždeň, budú z toho pekné boje v bahne.
Ale zase, nie sme žiadne bábovky, komu sa nepáči, nech hraje šach alebo biliard.
V sobotu sm šiel rudohorskú 100vku (cyklo) a časť trate šla maratónskou traťou. Plno blata a bordel od našich najlepších kamarátov drevorúbačov. A keď pozerám predpoveď na celý týždeň, budú z toho pekné boje v bahne.
Ale zase, nie sme žiadne bábovky, komu sa nepáči, nech hraje šach alebo biliard.
zdravim, tak ja sa chystam na 50-ku, som zvedavy ako dopadnem , kedze som este na ziadnom cyklomaratone nebol, za rok prejdem tak do 2000km, mam 16 rokov, myslite si ze to zvladnem?
Decathlon a Sqascho ...
Ja idem tiež na 50-ku ale zatial toho mam najazdene velmi malo
a ked si narodený 93 tak to už si v kategorii Juniori .. ale ja som ešte len Kadet
------Decathlon, JuraJJ------
tak ano too dufam ze do ciela dojdem na biku:):Dja som uz junior tiez , ale nejak mi to nevadi..zasa ja som uz nebol na nejakej ceste na biku asi taky mesiac takze uvidim co to bude a este minuly tyzden som bol chory takze to bude zaujimave:D
JuraJJ a Sqaschotak pred štartom si zaprajeme veľa šťastia.
Na čom jazdite ? Aby som vás nieako spoznal Ja budem na Scotte a s kondičkou tiež niesom na tom najlepšie tak aj premňa to bude isto pestre.
ocujte hosi mne sa nejako neda online prihlasit , nevyhodi mi formular na vyplnenie aj ked dam ignorovat hlasenie o nebezpecnosti stranky kua co to tam je za bordel ....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto by mohol byt zaber z priblizne toho miesta ako na Tvojej prvej fotke, najdi desat rozdielov
dufam, ze vydrzi a do maratonu nepride dajaka prietrz mracien.
tam nad Mexikom Vas poprosim jazdit v lavej stope v smere dolekopcom, tecie v nej voda, celkom sa tadial da ist, potom by zvysok cesty mohol rychlejsie preschnut.....
pokial budu cyklisticke stopy krizom krazom cez cestu, tak asi neuschne nikdy, dakujem za pochopenie.
este som zvedavy ako sa situacia vyvynie do dalsieho vikendu od minuleho to tam teraz vyzeralo o dost lepsie
..no bolo to trapenie
nevie niekto kedy je prezentacia ?
ja sa hlavne tesim, ako ma zase cely tyzden pred vkuse liat...
ja sa hlavne tesim, ako ma zase cely tyzden pred vkuse liat...
veru pršať má od soboty večera do piatku večera 6dní trať bude vyzerať zaujímavo
Na ned.eľu 27.6.2010 je pripravená ďalšia tradičná disciplína: VYŠLIAPNI SI JAHODNÚ, výzva pre všetkých vyznavačov techniky jazdy.
Rekrečno - športové zariadenie JAHODNÁ ponúka pre záujemcov ubytovanie za 13 EUR. V cene je zahrnutý aj miestny poplatok a vstup do bazéna.
OK, co zahrame ? ja radsej biliard
Jednu otázku mam ...24.9.1993..Čize budem junior ?
Ja idem tiež na 50-ku
a ked si narodený 93 tak to už si v kategorii Juniori .. ale ja som ešte len Kadet
tak ano too dufam ze do ciela dojdem na biku:):Dja som uz junior tiez , ale nejak mi to nevadi..zasa ja som uz nebol na nejakej ceste na biku asi taky mesiac takze uvidim co to bude a este minuly tyzden som bol chory takze to bude zaujimave:D
Na čom jazdite ? Aby som vás nieako spoznal
jasnee:)))jaa soom naa ROCKRIDER-i 6.3 take cierne cudo:D
myslel som, ze napisem adminovi, nech sa na to pozrie..................
edit:
ked som pridal vynimku, tak mi to uz ide, ale prihlasoval som sa na Oravsky