Kto sa chysta?
Ja este neviem, ale ak ano, tak asi na 50tku...
viac info na http://www.1kbm.sk
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 16. 7. 2015 o 16:33
posledný komentár: 10. 12. 2012 o 6:21
Alenka po tej zjazdovke sa vazne dalo valit. Ja som tam dal 65,5. Bola to pecka.
K celemu maratonu nieto co vytknut. Maximalne som spokojny aj s vysledkom.
Čo máš proti motorkám? Ja som maratón absolvoval na fulle so zdvihmi 160/180mm iný bike nemám, tak jazdím na ňom všetko-maratóny,zjazdy aj 4X či bikros...a neprekáža mi to,výjazdy prudšie potlačím a zjazdy si užívam.
Možno aj preto tiež moc nemusím takéto dlhé výjazdy, mám radšej typy tratí krátko hore krátko dole, no včera som to nejak neriešil, človek keď sa naladí negatívne tak to potom nieje taký pôžitok. Tiež celkovo chválim,aj keď som nemal moc najazdené,čas som si zhoršil oproti min roku skoro o polhodinu, no nevadí. Ku značeniu- na pár miestach som nemal až také pocity istoty najmä keď som šiel sám,sem tam by sa žišla aj najaká pásočka na konár a nie len sprej ktorý po pár prejdeniach jazdcov už nevidno. Tiež ma prekvapila dosť ´´vybrakovaná´´ občerstvovačka na kojši, asi akurát čakali na doplnenie. Takisto by som ešte nejak doriešil umývanie bajkov, v tých paletách na zemi koleso vobec nedržalo tým pádom som musel jednou rukou držať šláf a druhou bike aby nespadol nehovoriac o bažine ktorá sa tam neskor vytvorila,oka,tým špinavým to nevadilo,no napr ja ktorý som bike prišiel umyť už prezlečený v suchých botách a zrazu som zistil že stojím po členky vo vode
Sprvoti bol môj postoj k otočeniu trasy negatívny. Dnes sa na to dívam inak.
Vďaka tejto zmene sme sa na 50-ke z Lajošky pekne spustili do Opátky. Najmä úvodná časť musela vyčariť úsmev na perách hádam každému bikerovi. Skrátka fajn zjazdík.
Z Opátky bol pre niekoho nudný a dlllhý asfalt, ale ja mám tento kopec rád - prepáčte, čisto subjektívny názor. Mám to "za chalupou", nuž tu jazdím. Kto chcel, mohol dupať, kto nie, zvolil vhodné tempo a oddychoval...
Výšľap na Kojšovku som skúšal niekedy v máji ešte za sucha a tlačil som, samozrejme, ale nie celý usek od Ždiaru až hore. Je to náročné, ale dá sa. V čučoriedkach som bike niesol na pleci a naokolo nikto nenadával, maximálne tak trochu sarkasticky mrmlal
Dúfam, že posádka občerstvovačky na Kojši neskončila zo zápalom pľúc vo FNLP (pre nevychodňarov - Fakultná Nemocnica L.Pasteura).
Myslím si, že ak by organizátori nemuseli na poslednú chvíľu robiť zmeny na trati (od Golgoty nižšie) a nešlo by sa do Idky po zjazdovke, nastúpanú nadmorskú výšku by sme si lepšie užili. Ten nízky prelet po zjazdovke nebol bohviečo. (Čo myslíte, čo je horšie - vysypať sa v rýchlosti 4 km/h do čučoriedok, alebo v 55 km/h na zjazdovku plnú kameňov? Neskúsil som ani jedno, len tak pokúšam.)
Naopak, páčil sa mi úsek z Idky k chate VSŽ.
Blata nad Mexikom bolo menej, ako som čakal. Samozrejme, hore kopcom by to bola iná fuška.
Na záver ma ešte potešil pekný chodník dole do Klátova a osviežujúci vetrík v záverečnom stúpaní
Dovolím si malý nápad: čo tak v budúcnosti striedať smer 1.KBM - v párnom roku takto, v nepárnom po starom
citelne nam chybal teply napoj na obcerstvovackach.
vrela vdaka organizatorom za super maraton.
Možno chceli byť Tvojimy pacientmy
http://*****saweb.google.sk/xcrider01
Organizácii nemám čo vytknúť. Trať bezchybne značená, občerstvovačky dobre vybavené. Konečne nebola rada na umývanie bikov, hadíc bolo dosť a tlak vody plne postačoval
http://*****saweb.google.sk/xcrider01
Tak aj ja tomu hovorim fotky. Nadhera len skoda ze som sa zase nanasiel