....MORAVA TRIP....STRETKO NEDEĽA...8,00..LIDL (parkovisko pri zimnom štadióne)
...dodávka je vybavená
...auto č.1 eli,žužu,lapierre.skull.
...auto č.2 lubino,sylvatic,samalama,+1
...auto č 3 berco,iceman,sir,xoxo(juro by).dal som mu meno.
...auto č 4 nováčikovia
...DIVOSI počkajú 8,30 na nás pri ceste (koliba na syr) ...či ?
Ak myslíš tými divochmi nás, tak kľudne počkáme pri tej kolibe
to bikeer: no ak vyrazíme o 8:30, tak okolo 9:30 by sme mohli byť v Klokočove.
Tak už jsem doma a už jsem se stihl aj s děckama odkolotočovať, slízat zmrzlinu, koupit balonky a pražené mandle.......
Ale výjazd byl pěkný, myslím, že si zaslouží zařadit do serie Peklo Severu
Tak dnes to bola paráda, luxus, nádhera. Počasie ako z katalógu a partia skvelá. Terény nádherné. Do série Peklo severu by sa dal zaradiť výšľap po červenej turistickej na Lysú. Bolo to horšie ako čierna na Ricerzowu horu. Musel som si dať jednu prestávku
Dnešný výjazd zas jeden z tých vynikajúcich, počasie, partia a trasa úplne super až na ten zjazd z Lysej Hory kedy som mal pocit, že zadok mám vyššie ako hlavu
Fotky budú neskoršie
...MORAVA TRIP...dopadol supééér
...všetci si prišli na svoje....chrti...hore ..amen...dole
...ja som skúšal kde majú lepšie
...dievčatá veľká pochvala
...počasie ako vždy supéér
...nováčikovia supéér
Samozrejme v prvom rade sa treba poďakovať Róbertovi za dodávku, lebo bez bajkov by sme nič neprešli a v neposlednom rade i šoférom..a fotografom..
Na dnešný rok ešte máme v talóne nejaké tie trasy, ktoré môžme zaradiť do "Pekla severu", už len otázka znie kedy (voľné termíny).
Včerajší výjazd bol možno viac asfaltový, ale zato stúpania sa mi občas zdali výživné (najmä na Lysú horu, po slnku) a na Švárnu Hanku, ale inak nič také, čo by sa nedalo..
Na AMEN zjazdy si asi nikdy neprídem, dajú sa zliezť, ale keď vidím ako chodí xoxo, lappiere, tak klobúk dolu..
Občerstvovačky si myslím, že boli v hojnom počte (2x Bíly Kríž, Lysá Hora, Švárna Hanka) a samozrejme vodná nádrž Šance s veľkými rybami..
Zblúdencov sme mali troch (sir Pallo, Lappiere a Samalama), ktorí nerešpektovali pokyny vedúceho zájazdu a budú diskvalifikovaný za krátenie si trate
Partia bola vynikajúca i počasie a trate taktiež..všade ochotní ľudia (poradili, keď bolo treba i keď mapu tie panie nemusia), zdraviaci bikeri a sieť E-čkových cyklo ciest.
A nováčikovia , že ste to tak statočne prešli bez reptania..
Dnešný výjazd zas jeden z tých vynikajúcich, počasie, partia a trasa úplne super až na ten zjazd z Lysej Hory kedy som mal pocit, že zadok mám vyššie ako hlavu
Fotky budú neskoršie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...dodávka je vybavená
...auto č.1 eli,žužu,lapierre.skull.
...auto č.2 lubino,sylvatic,samalama,+1
...auto č 3 berco,iceman,sir,xoxo(juro by).dal som mu meno.
...auto č 4 nováčikovia
...DIVOSI počkajú 8,30 na nás pri ceste (koliba na syr)
Ak myslíš tými divochmi nás, tak kľudne počkáme pri tej kolibe
to bikeer: no ak vyrazíme o 8:30, tak okolo 9:30 by sme mohli byť v Klokočove.
....TEPLOTA : 19°C
....VIETOR : 6,1 !!!
Auto číslo 1 fajin, teším sa.
Inak Gerald nejde? (píšem to správne?
Som zvedavý ako chceš vyslovovať xoxo.
Ale výjazd byl pěkný, myslím, že si zaslouží zařadit do serie Peklo Severu
fak to dnes bolo nadherne, vsetko vyslo na
uz sa tesim na dalsie podobne akcie
Fotky budú neskoršie
teda ako pre koho
nechcel by som dole tlacit
...všetci si prišli na svoje....chrti...hore
...ja som skúšal kde majú lepšie
...dievčatá
...počasie ako vždy supéér
...nováčikovia supéér
Skvelá partia, výživné kopce aj zjazdy žiadne veľké problémy no a spoznal som zas kus nepoznanej krajiny. Aj počasie bolo fajn.
Teším sa na ďaľšiu akciu a fotky z tejto.
Na dnešný rok ešte máme v talóne nejaké tie trasy, ktoré môžme zaradiť do "Pekla severu", už len otázka znie kedy (voľné termíny).
Včerajší výjazd bol možno viac asfaltový, ale zato stúpania sa mi občas zdali výživné (najmä na Lysú horu, po slnku) a na Švárnu Hanku, ale inak nič také, čo by sa nedalo..
Na AMEN zjazdy si asi nikdy neprídem, dajú sa zliezť, ale keď vidím ako chodí xoxo, lappiere, tak klobúk dolu..
Občerstvovačky si myslím, že boli v hojnom počte (2x Bíly Kríž, Lysá Hora, Švárna Hanka) a samozrejme vodná nádrž Šance s veľkými rybami..
Zblúdencov sme mali troch (sir Pallo, Lappiere a Samalama), ktorí nerešpektovali pokyny vedúceho zájazdu a budú diskvalifikovaný za krátenie si trate
Partia bola vynikajúca i počasie a trate taktiež..všade ochotní ľudia (poradili, keď bolo treba i keď mapu tie panie nemusia), zdraviaci bikeri a sieť E-čkových cyklo ciest.
A nováčikovia
Fotky budú neskoršie
Kolko to bolo kilakov?
Tak to musis viac trenovat, a nie sa davat iba Zuzu tahat