tak som sa prihlasil
len by som sa chcel spytat na sposob platby ked vam poslem peniaze z uctu na ucet organizatora a organizator zaregistruje moju platbu potom my ukaze na acurati.com ze som zaplatil ?
akosi sa v tom neviem vysomarit
presne tak, na acuraticu budes vidiet ze mas zaplatene, ono to zhruba trva 3 az 4 dni aby to bolo vsetko ok
Hoši, držím vám palce aby vyšlo počasie. Trať je určite perfektná, no tento rok som sa rozhodol pre Oravu. Mrzí ma zhoda termínov, takže Udiču pôjdem nabudúce.
diki kiri, ta zhoda terminov bude na skodu pre obidvoch organizatorov a hlavne ked sa maratony konaju celkom blizko seba, ale nad tym by sa mali zamysliet kompetentny ked presunuly termin oravskeho z augustu na jul
Ja som bol príjemne prekvapený minulý rok, na premiéru bola organizácia OK. A trať bola krásna, už sa teším na nový singláč, len dúfam, že nebudú tie singláče na začiatku ale neskôr, keď sa štartovné pole potrhá, lebo jazdenie po trailíkoch ja môžem a často ma tam brzdia. Už len to počasie skúste vybubnovať
kedze tento rok na tour de france nebude PETER VELITS startovat pre zranenie, tak prislubil ucast na maratone, ak bude niekto chciet s nim foto alebo autogram, nebude problem
Fuu, tak to ste našli perfektný ťahák pre ľudí. Keď ho stretnem v Púchove, nikdy nemám na autogram nič prisebe, takže to využijem. Už len znormalizovať narazené zápästie, ale teším sa
bude zabezpeceny aj servis v priestore startu a na obcerstvovackach tak ako minuly rok?, pytam sa preto lebo minuly rok som roztrhol retaz a co som necakal tak na obcertvovacke bola retaz tak som mohol pokracovat dalej
samozrejme servis bude zabezpeceny aj v priestore startu aj na obcerstvovackach a po minulorocnej skusenosti na obcerstvovackach budu aj sedla, keby sa niekomu zadarilo ho zlomit ako minuly rok
Cau Dedo, je aj tento rok tombola? Minuly rok len tombola trvala 2 hodiny a mne sa podarilo vyhrat vikendovy pobyt Bol to fajn hotel a doteraz som s tou babou co som tam zobral
jedna zmena oproti propoziciam v startovnom bude flasa, kosik a nebude dusa ale budu ponozky
Ponožky sú super, duša v ére tubeless je veru prežitok , košík možno nahodím na 24 do Turia aby som nejazdil s batohom. A ak tombola bude ako vlani tak super
Ponožky sú super, duša v ére tubeless je veru prežitok , košík možno nahodím na 24 do Turia aby som nejazdil s batohom. A ak tombola bude ako vlani tak super
Zase ides trhat rekordy, co? A beznym smrtelnikom nedas sancu
Ja to stale vravim, ze ty si z inej galaxie
Cau Dedo, je aj tento rok tombola? Minuly rok len tombola trvala 2 hodiny a mne sa podarilo vyhrat vikendovy pobyt Bol to fajn hotel a doteraz som s tou babou co som tam zobral
aj tento rok bude bohata tombola, budu aj vikendove pobyty mozno sa ti opat zadari, budu aj 3 bicykle, zajazd do grecka a mnoho dalsiiiiiiiich cien
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len by som sa chcel spytat na sposob platby ked vam poslem peniaze z uctu na ucet organizatora a organizator zaregistruje moju platbu potom my ukaze na acurati.com ze som zaplatil ?
akosi sa v tom neviem vysomarit
presne tak, na acuraticu budes vidiet ze mas zaplatene, ono to zhruba trva 3 az 4 dni aby to bolo vsetko ok
diki kiri, ta zhoda terminov bude na skodu pre obidvoch organizatorov a hlavne ked sa maratony konaju celkom blizko seba, ale nad tym by sa mali zamysliet kompetentny ked presunuly termin oravskeho z augustu na jul
- tak ako v minulom roku super tombola v hodnote 5 200 EUR len pre štartujúcich!!
Ponožky sú super, duša v ére tubeless je veru prežitok
Zase ides trhat rekordy, co?
Ja to stale vravim, ze ty si z inej galaxie
aj tento rok bude bohata tombola, budu aj vikendove pobyty mozno sa ti opat zadari, budu aj 3 bicykle, zajazd do grecka a mnoho dalsiiiiiiiich cien