Samostatne tu hornu krytku zozenies asi tazko, jedine v nejakom cyklo-obchode zo zvyskov po servisoch.
Este bacha na uhly - mozu tam byt hore na lozisku 36° alebo 45° uhly
quasko; viem ze podlozku zozeniem hocikde, tych mam aj doma dost ale ja potrebujem tu prvu vec co je hned pod prvou podlozkou, aby som na to mohol dalej davat podlozky a nasledne predstavec
raver; uhly coho?
Napr u FSA Orbit Z je dolny uhol 36° a horny 45°, u FSA No.9 su obidva uhly 36°. To znamena, ze misky, ktore sa lisuju do ramu mozes pouzit rovnake, ale konus na vidlicu a horny konus loziska su navzajom nekompatibilne a musis pouzit spravnu, inak by tam bola vola.
ok, takze jeden obrazok vyda za tisic slov, jedine co potrebujem je zakryt loziska a dalej skladat riadenie (podlozku pod predsatvec a samotny predstavec)
ta podlozka ma byt len 10mm a hned za nou ma byt predstavec, preto tam nemozem pouzit kuzelovitu podlozku ktoru mam lebo ta je pre moju potrebu prilis vysoka
Sa to zase okolo mňa nejako sere. Včera ukradnutý stojan na bicykle pred obchodom, dnes zas pred obchodom človek ktorého už neoživili a fčul leží prikrytý celofánom čakajúc na policajný zápis. Už by fakt mohlo byť aj veselšie a pozitívnejšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dakujem pekne
http://www.boston.com/bigpicture/2010/07/2010_tour_de_france_-_part_i.html moooooooc dobre fotky, mna pobavil tento asi kazdorocny ucastnik Tour
mam len nieco taketo ale je to vysoke, potrebujem dat hned od hlavoveho zlozenia 10mm podlozku
ľahko zbrúsiš ...
Este bacha na uhly - mozu tam byt hore na lozisku 36° alebo 45° uhly
raver; uhly coho?
Mozu tam byt 36°/36° alebo 36°/ 45°
Napr u FSA Orbit Z je dolny uhol 36° a horny 45°, u FSA No.9 su obidva uhly 36°. To znamena, ze misky, ktore sa lisuju do ramu mozes pouzit rovnake, ale konus na vidlicu a horny konus loziska su navzajom nekompatibilne a musis pouzit spravnu, inak by tam bola vola.
EDIT: Horna krytka by ale mala byt kompatibilna
ta podlozka ma byt len 10mm a hned za nou ma byt predstavec, preto tam nemozem pouzit kuzelovitu podlozku ktoru mam lebo ta je pre moju potrebu prilis vysoka
ja mam z tej svojej zfrezovane kedze tiez bola vysoka ehm