V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
alebo naopak, vytvorit blacklist tem...
to som navrhoval davnejsie aj ja a bol som zje...y ze som lenivy si najst temu ktoru chcem
ad tlacitka kade tade: ale no tak, scrollovat hore trva asi 1.5 sekundy
A s tou farbou by sa dalo nieco spravit?
scrollovať ani netreba, pri každom príspevku pod avatarom je "hore"
Toto je genialna funkcia, odporucam vyuzivat.
poprípade aj znovu obmedziť množstvo kategórii pri jednom interáte(teraz sú 3,ale jeden čas bola 1)
napr. hladám niečo v bazáre a v každej druhej kategórii vidím tie isté inzeráty na niečo čo tam ani omylom nepatri
Zavedenie kratsieho casu aktualnosti inzeratu (7 dni - 3 mesiace), mazania inzeratov zadavatelmi a viacerych kategorii pre jeden inzerat sme znizili pocet inzeratov z 11 tisic na 2 tisic s tym, ze zostali len tie aktivne.
Inzeratov je niekedy az 200 denne, je to tazke ustrazit, chcelo by to niekoho s 15-30 minutami denne, co by to premazaval a presuval
trebalo by mi len vysvetliť ako...