dnes bratrancov pad a to uz pred koncom na asfaltke rovno predomnou, Jurko rychle zahojenie zajtra pojdem asi smer Turie a na Kam. Porubu, alebo smerom na Polom opacne, prsat moze, len nech sa uz neblyska
Dnesny vyslap na Chatu pod Chlebom. Hore po tej zasobovacej ceste to nebolo az take hard ako som cakal Na chate obcerstvovacka s partiou co sli peso. mocne svietilo, domov som prisiel ako hellboy Najhorsi usek bol popod lanovkou zo Snilovskeho, des a hruza ale prezil som. Vydalo to cca 50km, 1500m previsenia...ale to fakt len odhadom
Tak já jsem si včera večer dal Vsetínské vrchy v úseku Soláň - Vsacký Cáb - Ochmelov (v okruhu to mělo 40km) a myslím, že se máme na co těšit, pokud klapne Icemanův záměr na vyjížďku do této oblasti. Iceman, hoď sem už nějaké datum, abych se zařídil.
Som pozeral mapu dobré by bolo ísť asi z Makova. Odtiaľ na Bumbálku a po hrebeni Vsetínskych vrchov až na Cáb, potom dole do Hrozenkova a odtiaľ na Kohútku a po Javorníkoch pekne domov. Najideálnejšie by bolo, ak by nás niekto zviezol nad Makov k Melociku a naspäť nie je problém z Kasárni do Štiavnika alebo Petrovíc zbehnúť, to je už brnkačka Už len počasie vybaviť a partia sa hádam nejaká nájde, minimálne ja som istý
A keď sa pridám ja, budem brzdiť aj hore aj dolekopcom
To hovorí tá, čo prešla na 24ke 250 km
to Sylvatic: tebe to tvoje pomalé jazdenie dolu kopcom aj tak už nikto neverí
to bracho: bičom môžeš naháňať Berca Mne sa sa okolo neho tak pomaly nechce chodiť (stále dúfam, že ma zajtra berieš autom na Poráč )
Nechte si auta u partyzána (u tabulí), sjezd z Vsackého Cábu si prodloužíme o hřeben ke Vsetínu, vhodné pro kAMENáky, odbočíme doleva na Ochmelov a nádhernými houpačkami po loukách sjedeme na Halenkov (dědina pod N. Hrozenkovem), dáme si oběd zde http://www.naparnipile.cz/ pokud bude hic, vykoupeme se zde http://www.bigair.cz/ a pak hurá zpět na Javornickou hranici.
Autá ešte doriešime. Ono ak sa dostaneme spať na Javorníky, ideálne Kasárne, tak domov to je aj na bajkoch už rýchlovka Len musí ísť Skull, to je záruka pekného počasia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie, zo Strečna tak, ako písal katko.
som myslel ze zvladnes viac ako turie.)))
uz som ta dlho neobiehala pravda
ak 22.8, mozno aj ja
To hovorí tá, čo prešla na 24ke 250 km
to Sylvatic: tebe to tvoje pomalé jazdenie dolu kopcom aj tak už nikto neverí
to bracho: bičom môžeš naháňať Berca
Díky,rozmýšľam,že vymením plášte,lebo s Ralphami 2,25 by som sa tam natrápil,a 2,1 je uz MTB dufam
no nevravím, že sa nenatrápim, ale s tenšími bude menej vrások na čele