Este k tym talianom :
Aj ked som dost vysadeny na ich produkty, tak nedavno som mal v ruke Pinarello FP 2 uz s celokarbonovym ramom. Znacka neznacka,kvalita nekvalita za tie prachy si viem predstavit aj lepsi stroj ,trebars aj Meridu alebo Cicli B. Ta vaha ! Zapletene kolesa zakladnej rady , Veloce a cena 2000 €.
Moznoze je ram tak velmi kvalitny ze na ostatne uz nevyslo.
Moje predchadzajuce hlinene Cinelli ma stalo polovicu (jazdene) taktiez na Veloce a s Mavic Cosmic al. ,cize taktiez ziadne zazraky ale malo min. 0,5 kila vo svoj prospech .
Viem ze hmotnost nie je vsetko, avsak je dost podstatna a ked uz clovek ma neaky balik na kupu noveho biku tak je dobre ze mu vyrobcovia ponukaju rozne moznosti.
asi tak ako hovoris..ja som tiez drzal zopar super bikov v ruke a ta vaha pri tej cene ma doslova sokovala ...myslim ze Merida je vela muziky za malo penazi...aj ked mi srdce stale bije pre Colnago
Keď ho pred pár rokmi predával Duplinský ako jazdenku, tak som bol častým návštevníkom v predajni v Auparku. To kolo malo jedinú chybu - nevedel, čo zaň pýtať... Ale keby som ho bol kúpil, tak by som sa bál na ňom jazdiť, aby som mu neublížil. Bol by to však nádherný kus nábytku.
veru tak. jeden veterinar si kupil colnago, neviem aky presne model, za 200 tisic na mieru vyrobeny a ram sa mu zlomil na polovicu. ked ho siel reklamovat tak mu ho poslali do talianska, kde mu povedali, ze ram nevymenia, ale ho nejak zozvaraju
dik, no este som ho nevazil, planujem este vymenit kolesa, aksia nie su zle ale tahsie (1855g), rozmyslam nad Ultegra WH-6700 (1652g) alebo Easton Circuit (1650g)... viem ze by sa dali poriesit aj lahsie ale tie uz su cenovo daleko vyssie...
dik, no este som ho nevazil, planujem este vymenit kolesa, aksia nie su zle ale tahsie (1855g), rozmyslam nad Ultegra WH-6700 (1652g) alebo Easton Circuit (1650g)... viem ze by sa dali poriesit aj lahsie ale tie uz su cenovo daleko vyssie...
ved na trening su aksia super .ale poslednu dobu dost rozmyslam nad kolesami REMERX-RTX na nabojoch novatec ...cena do 200eur a famozna vaha okolo 1450g...k tomu fajn galusky a hnet je ten pocit z jazdy uplne iny a do 300 euro mas kolesa ako lusk ...toť moj nazor...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ked som dost vysadeny na ich produkty, tak nedavno som mal v ruke Pinarello FP 2 uz s celokarbonovym ramom. Znacka neznacka,kvalita nekvalita za tie prachy si viem predstavit aj lepsi stroj ,trebars aj Meridu alebo Cicli B. Ta vaha ! Zapletene kolesa zakladnej rady , Veloce a cena 2000 €.
Moznoze je ram tak velmi kvalitny ze na ostatne uz nevyslo.
Moje predchadzajuce hlinene Cinelli ma stalo polovicu (jazdene) taktiez na Veloce a s Mavic Cosmic al. ,cize taktiez ziadne zazraky ale malo min. 0,5 kila vo svoj prospech .
Viem ze hmotnost nie je vsetko, avsak je dost podstatna a ked uz clovek ma neaky balik na kupu noveho biku tak je dobre ze mu vyrobcovia ponukaju rozne moznosti.
asi tak ako hovoris..ja som tiez drzal zopar super bikov v ruke a ta vaha pri tej cene ma doslova sokovala ...myslim ze Merida je vela muziky za malo penazi...aj ked mi srdce stale bije pre Colnago
ja mam pred sebou momentalne casopis a tam je to hnet na prvej strane Colnago C 59...je to nadhera..aj ked Colnago Master olympic bola kedysi pecka
paradne spojenie...urcite aj celkom lahucke ...
idu celkom rychlo, akurat vyzeraju ze dlho nevydrzia, a na zly asfalt asi tiez moc nie su...
U mňa 2 defekty na Schwechater Radmarathon 2008. Vtedy ma teda vytočili....
Co to je za vybava?
Sram Rival 2009, kluky Red, komponenty FSA
Ale za tie defekty nemôžu kolesá... Skôr by si mal spytovať svedomie jazdec!
opravujem: v 2009 boli na vine jednoznačne plášte Schwalbe - nevydržali pekelne tempo,
jazdec to posral v roku 2008, tam bol ten super výbuch
ved na trening su aksia super .ale poslednu dobu dost rozmyslam nad kolesami REMERX-RTX na nabojoch novatec ...cena do 200eur a famozna vaha okolo 1450g...k tomu fajn galusky a hnet je ten pocit z jazdy uplne iny a do 300 euro mas kolesa ako lusk ...toť moj nazor...