prosim o radu
Kde by mi na počkanie v sobotu v Žiline doplnili špic a vycentrovali koleso ?????
Viem že by to tu asi nemalo byť ale prosim je to surne.
DIK
Inak 22. august sa už blíži. Aj predpoveď počasia je zatiaľ priaznivá (klop, klop ) Takže by sme mohli dohodnúť aj nejaké detaily na tie Vsetínske vrchy. Istý účastník som ja a Berco a zrejme pôjde aj bracho. Autá by bolo asi vhodné nechať niekde v Makove, pretože pri návrate z Kasárni to je do Makova už len z kopca. Z Makova asi na Bumbálku a odtiaľ nechám vedenie na teba Inak šoféri sa budú musieť vracať do Makova ale ja mám v pláne návrat z Kasárni po vlastnej osi cez Štiavnik. Tak už treba len kosťami búchať poriadne a bude to pekná akcia zase raz
No uvidíme, kto všetko pôjde, ale kto nepôjde bude ľutovať Ale hádam aspoň jedného traktoristu dotiahnem Som to tak do mapy trochu naklikal a z Makova do Makova by to malo byť čosi cez 90 km ak pôjdeme až na Vsacký Cáp. A čo sa týka času, stačí byť u Partizána o 10 alebo dáme odchod skôr aby sme sa nemuseli naháňať potom.
Na Cáb určitě, včetně přilehlých sjezdů, to bych radši obětoval cestu zpět Javorníkama, ty už za letošek můžete jet se zavřenýma očima. Klidně vás k partyzánovi zpět vyvezu cyklobusem, pokud nebudete vládnuť, beerstop je vpodstatě na každém desátém kilometru.
Jasne, priorita sú Vsetínske vrchy Ja som plánoval autá nechať dole v Makove, pretože z Kasárni to je už len dole kopcom a odpadne na záver stúpanie k partizánovi, ktoré si odbijeme na začiatku. A ak nebudeme stíhať, tak sa cez Hrozenkov a Karlovice dostaneme celkom rýchlo do Makova.
Iceman tak hod nejaku mapu planovanej trasy na nedelu..aj nejake tie vyskove..rozhodujem sa, ci ist ci nie, kedze som dlho nebol na biku a tazko sa mi rozbieha..a ako to casovo vychádza?
odchod - príchod.."posádka"..
Mapu sa mi kresliť nechce, ale je to jednoduché. Trasu bude presnejšie vedieť Bikeeer. Ale približne: Makov - Bumbálka - chata Třeštík - a po červenej po hrebeni Vsetínskych vrchov až na Vsacký cáp - odtiaľ do Halenkova a podľa času a chuti buď na Kohútku a Javorníkmi na Kasárne a do Makova, alebo to skrátime a z časti po ceste pôjdeme smerom späť na Makov.
Myslím, že by to malo byť okolo 80 km a takých 2000 výškových, ale to bude záležať ako sa budeme vracať späť. A čas, no ja si myslím, že by bolo dobré vyštartovať skôr až sa nemusíme potom ponáhľať, čiže tak o 8 v Makove niekde autá odparkovať a odtiaľ na Bumbálku.
A posádka: ide tvrdé jadro, čiže ja s Bercom, potom ešte môj bracho a domáci sprievodca bikeer. Viac ľudí sa zatiaľ nenahlásilo, pretože idú viacerý na východ na Kráľovský maratón. Ale určite nebudeš mať problém, že by si nestíhal, či už hore kopcom alebo dole kopcom
No ja uvoľňujem jedno miesto v autách Čiže Berco môže zobrať môjho brata a Sylvatic Nelly. Čiže to budeme 5 plus bikeeer takže 6. Ešte vyšlem echo do BY, to by mohli 2 pribudnúť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kde by mi na počkanie v sobotu v Žiline doplnili špic a vycentrovali koleso ?????
Viem že by to tu asi nemalo byť ale prosim je to surne.
DIK
http://www.kubicasport.eu/kontaktne-informacie/
radsej im ale skus zavolat ,ci ti to napockanie spravia...
http://www.kubicasport.eu/kontaktne-informacie/
radsej im ale skus zavolat ,ci ti to napockanie spravia...
Ďakujem zabralo to aj keď v sobotu do servisu neberú a ešte k tomu mali na VD ŽILINA akciu.
Inak 22. august sa už blíži. Aj predpoveď počasia je zatiaľ priaznivá (klop, klop
odchod - príchod.."posádka"..
Myslím, že by to malo byť okolo 80 km a takých 2000 výškových, ale to bude záležať ako sa budeme vracať späť. A čas, no ja si myslím, že by bolo dobré vyštartovať skôr až sa nemusíme potom ponáhľať, čiže tak o 8 v Makove niekde autá odparkovať a odtiaľ na Bumbálku.
A posádka: ide tvrdé jadro, čiže ja s Bercom, potom ešte môj bracho a domáci sprievodca bikeer. Viac ľudí sa zatiaľ nenahlásilo, pretože idú viacerý na východ na Kráľovský maratón. Ale určite nebudeš mať problém, že by si nestíhal, či už hore kopcom alebo dole kopcom