Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
Ten mal vzdy dobru vytrvalost. Tento rok na behu Devin-BA isiel 11,6 km za 48 minut a ked sa ho znamy pytal na zaciatku behu ze ako pojde, tak vravel ze mu to trener povodne zakazal, ale potom mu to povolil s podmienkou maximalnej tepovky nejakych 170. Cize na dane okolnosti skvely vykon. Ak tak pojde aj na biku tak by to nemuselo byt zle. Mozno tam pojdem len kvoli nemu a dufam, ze ma nepredbehne
Inak Stupavsky maraton isli aj dvaja muzi zo slovenskeho 4-kajaku, Erik Vlcek skoncil celkovo 61. a Richard Riszdorfer 85. z 516. ludi co dokoncili 40km trat. Podobne skoncili aj na Svatojurskom maratone. To uz su podla mna vysledky skoro sutaznej kategorie, na ktore sa nechytam
Jj, je to tak .. zazil som raz jedneho, co siel s nami, bo prehlasil, ze nas v pohode da, ze to nic nie je .. no, po asi 40km siel na vlak
Je dost blatista ta trasa , ale je prejazdna, neda sa zabranit aby sa netazilo drevo, ale mame prislub, ze nebudu tazit tesne pred pretekmi. Takze verime, ze to stihne trocu obschnut a ze v den preteku to bude OK.
trasa je v celku OK, ak som isiel teda spravne, ale bolo by dobre ju trochu vykosit,
hlavne nad zeleznou, to prve svizne stupanie a potom zas za Panovou lukou,
tam som trochu tapal ale nakoniec som zletel na partizansku, tak som asi isiel spravne
na Malinskom vrchu som bol, ale na luke asi nie, teda nejako som si ju nevsimol
inak mam dost velke pochybnnosti, ze som isiel dnes spravnou tratou
inak mam dost velke pochybnnosti, ze som isiel dnes spravnou tratou
Pre ilustraciu, takto vypada ta luka...
Neviem, na co narazas lto....
Ved luka je to pekna, obcas byva i tak pekne pokosena, ale obcas i zarastena, ako to vidis na fotkach...
A je trochu do kopca... ale to Ty mas rad...
Dnes mate poslednu moznost prihlasit sa za najnizsie stratovne - 10 €. Od zajtra do 20.8.2010 bude uz startovne za 13 €, v den startu za 15 €.
Zajtra a pozajtra vycistime zjazd z Kamzika na Partizansku luku a prvy kopec v terene ( za Veronikou ) tak, aby to bolo vsetko OK.
Od stvrtka zaciname znacit trate standarnym sposobom, stuzky a smerove sipky, a vykricniky pred nebezpecnejsimi usekmi.
Ak by chcel niekto pomoct so znacenim, ci pocas pretekov byt regulovcikom na trati, dajte mi vediet sukromnou spravou.
A foto dvoch usekov, dnesne cerstve...pre lto...
P.S. Inak ta luka pri Malinskom vrchu je pekne zarastena, idealne miesto pre fotografov...
z hora vypada super ale je to riadna makacka, este som mal aj protivietor
to Laco: hlavne tu prhlavu riadne pokoste, lebo v piatok sa tade nedalo ani prejst
aka je trat narocna? je vhodna aj pre krosovy bike?Celu ju nepoznam a teda neviem ako je to mimo nespevnenej cesty.
Mam na mysli dlhu trat...
Dakujem.