Sezóna je už v plnom prúde a aj pre nás, organizátorov, nastal čas oznámiť novinky.
Takže s potešením oznamujeme:
1. Kráľovský MTB maratón 2010 štartujeme 21.08.2010. Prihlasovanie je spustené (http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/kralovsky/).
2. Mnohí z Vás to vedia - tak len pre istotu - sme súčasťou CMS.
3. Osviežili sme našu webovú stránku (http://www.kralovskymaraton.sk/uvod.html) - veríme, že sa bude páčiť.
4. Pripravujeme aj pretek pre najmanších, žúrku po pretekoch a iné prekvapenia. Viac z programu nájdete na našom webe v časti "Propozície".
5. Ako motiváciu tiež odprúčam v rámci propozícií navštíviť časť "Ceny a odmeny".
Tešíme sa na Vás 21. augusta!
Pegas
posledný komentár: 27. 5. 2014 o 12:40
posledný komentár: 16. 7. 2012 o 19:52
posledný komentár: 15. 6. 2012 o 10:35
neviete niekto či je trať suchá
Len slnko bolo až príliš, potil som sa jak ***** občas
Značenie trasy mohlo byť aj lepšie, nebol som sám, čo som poblúdil, asi niekto strhol značenie či čo...
a ešte sa chcem poďakovať bikerovi, ktorý našiel môj mobil na trati (iPhone). Budem rád, ak sa ozveš
Pri odchode som pod stolom pod tym velkym stanom nasiel cierne tretry specialized. Dal som ich organizatorovy. Aj to hlasili v mikrofone ale väčšina už bola na odchode a ani neviem ci si ich dotycny vyzdvihol. Ak nie, su u organizatora.
newete kedy budu vysledky? nie zeby so mbol nedockavy ale ta no.. som
THX
P.S. oragnizatori dakujem - bolo super na 1
ale musim priznat kosicky bol v organizacii lepsi
Organizácia celkom na úrovni to parkovisko trochu došpeknúť a inač fajn
hádam stačilo, o rok zas
Vsimnite si tretiu fotku "Kralovsky_maraton_2010_056.jpg [ 156.79 KiB ]"
Kidak nam zacal vyrabat fotaky!
To bol zámer
A jeden edit:
↑ nesúhlasim, 1.KBM nemalo takúto atmosféru: Tu bola "živá hudba" tam nič, tu si si mohol sadnúť skoro "do cieľa" tam nebolo nič. A teraz bolo lepšie počasie
root zvisne fotecky kedy asi zverejnis? Mohol si zaostrit toho bajkera za tou paskou Merida
Prideme aj rok Slubica je proste super.