Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
http://*****saweb.google.sk/ivan.bukovcan/KellysGreenbikeTour2010MTBMaraton#
snazil som sa odfotit kazdeho alebo bolo vas strasne vela..
na BK som sa zas nažral (tentokrát melónov), dokonca aj čas som si zachoval z vlanajška, čo znamená zlepšenie keďže sa predlžovalo
a výsledky http://www.vos-tpk.sk/2010/greenbike2010.pdf
Maratón super.
Laco dokonca vybavil suchý maratón - po začiatku týždňa neuveritelné.
http://connect.garmin.com/activity/45487303
ale zas nápoje zdarma boli fajn (aj keď zdarma, dal som príspevok viac než som vypil, ale na to sa v tomto prípade nehladí
a teším sa na video, som zvedavý
Prvy krat v zivote som mal na biku krce, cas o cca hodinu zhorseny ... takze uz neviem ako dalej, definitivne nevladzem
pisem uspesne, lebo pre mna bolo uspechom prist do ciela
na kratkej trati v primeranom case a realtivne cely
cas 1:57: a dake drobne, cize limit som splnil, kedze som to chcel ist do dvoch hodin.
organizacia, znacenie, obcerstvenie, atmoska a pod OK
az na to makke pristatie do bahna pri zjazde z Kamzika
blahozelam vitazom a cest porazenym
velka bicyklovacka
Znacenie trasy bolo super. Obcerstvovacky dobre umiestnene (hlavne ta pod stupanim na Medvedie udolie). Teren slusne preschol a mohlo sa pekne dupat.
Celkovo som spokojny, aj vysledok usiel. Len tie bagety.
znacenie bolo dobre, vacsinu casu som jazdil sam ale nikdy som nezavahal kam ist.
a rad by som podakoval aj tej kocke co mi az na BK robila sparingpartnera
p.s. svoj casovy limit som si splnil, som spokojny.
Na obcerstvovackach boli extra pekne baby, zastavil som sa len kvoli tomu
"poharik" je krasny, aspon ho mozem ukazovat aj ked budem dvochodca
Minuly rok 1:41 (prvy maraton v zivote), teraz 1:55 (treti v zivote). Ludia co boli okolo mna minuly rok mali teraz o 5 min lepsi cas, neviem kde som to stratil a to pritom minuly rok bolo viac blata... Najviac ma hneva ze ma aj Domino predbehol (resp. som ho od startu nedobehol) a to bolo akurat tych cca 5 minut.
Na starte som bol dost vzadu, tak 2 minuty od cela. Minuly rok ked som prisiel k stupaniu na Veronike tak predomnou vela ludi nebolo. Teraz len prislo stupanie a 20 ludi predomnou tlacilo. Dlho som sa musel len vozit, aj lukou na Malinsky som chytil dlhy vlacik. Velmi som sa cudoval tomu, ze vela ludi tlacilo bicykel aj po luke na Malinsky aj na Kamzik... Dost mi asi nepomohol ten singel, ktory je moc technicky a nemohol som tam moc dupat do pedalov. Radsej by som siel po cervenej ako minuly rok a dal si nejaky ten kopcek navyse
Inak znacenie som si moc nevsimal, poznal som trasu z minuleho roka, len raz som zavahal pod Bielym, Y-psilon, ziadny clovek, tak som zacal poskulovat po faborkach, nastastie boli vpravo tak pohoda.
Najvacsie negativum dnes rozhodne jedlo. Po skusenostiach z minuleho roka som sa tesil na cestoviny a nic, skoda no
Celkovo to bolo ale fajn, ale vzdy je co zlepsovat
tak ten singel ( "patbojarska" ) je jedna z mala veci, ktora je vyslovene fun a jazdi sa to na hrubu, t.j dupe co to da...
ps1: ale ta fľaša je úplne dobrá od kelys ne jak od meridy smrad z činy ale nemal som v igelitke ten gél ale len dušu a fľašu a nejaké letáky ASI NEMÁM CHODIŤ POSLEDNÝ
ps2: ten singel som šiel 1.krat a to sa nedalo ist pomaly
a rad by som podakoval aj tej kocke co mi az na BK robila sparingpartnera (myslim ze cislo 54)
...ty si dobrá kocka
Tak mne v jednej zakrute ubehlo predne koleso vo vyjazde vedla stopy do zrazu a uz som myslel ze letim. Nastastie som to nejak vybral (pre istotu do bocneho svahu). Chcel som dobehnut chalana predonou a proste sa to nedalo. Nemam moc najazdene a tak ked pride zatacka musim spomalit a po zatacke to zase nakopnut, inak letim von.
Viem ze pre kazdeho bikera je singel a downhill skvela vec, ale ja ich nemusim. Radsej mam rovinky a stupania a samozrejme najradsej po co najrovnejsom povrchu. Lenze to by uz nebolo MTB o ktore tu ide
zopar fotiek co sa podarilo najdete na http://www.hotsports.sk/news.php?readmore=6
bohuzial okolo 13-tej som musel vypadnut