Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
Minuly rok 1:41 (prvy maraton v zivote), teraz 1:55 (treti v zivote). Ludia co boli okolo mna minuly rok mali teraz o 5 min lepsi cas, neviem kde som to stratil a to pritom minuly rok bolo viac blata...
no myslím že si si polepšil, alebo aspoň nezhoršil čas.. lebo tá pridaná časť zabrala určite tých 10-15min navyše..
to by sa mohlo doniesť do ciela na dorazenie
Zaujímalo by ma, kde ste zle odbočili.
Mne sa zle hodnotí značenie trate. Mám to tu prejazdené. Moje skúsenosti z maratónov kde som prvý krát sú, že fáborky sa vždy našli keď nebola istota.
Napr jeden priklad ... neviem ci to tam bolo predtym znacene sipkou ze sa ide dolava, ziadnu som si ale nevsimol, ani ziadne praporky. Zbehol som to dolu kopcom a nejako sa mi to nezdalo takze som sa vracal spat a vtedy som uz videl ze pretekari odbocuju niekam do lesa. Prisiel som tam a na krizovatke vazne nebolo ziadne znacenie ze sa ma ist dolava, iba vo vnutri v lese boli asi dva faborky. Tusim tam bolo nejake blato a do odbocky bol taky hrb preto som si odbocku nevsimol. Je mozne ze som bludil preto ze nenosim okuliare a uz ani stitok takze ak sa pozeram zo slnka do lesa tak tam vidim len tmu a ziadne faborky.
Kamarat vravel ze tiez sli dvaja a niekde zle odbocili a ani si to nevsimli, videli faborky tak isli dalej a nakoniec sa vratili na cerveny kriz. Vlastne si skratili dlhu trat a museli to ist este raz (vraj nabrali 10km).
Na cervenom bol chalan, junior, domaci a ten vravel ci je mozne dva krat zabludit a ze kto to znacil
Pocasie vyslo, trat bola lepsia ako vo stvrtok a pacili sa mi aj nove useky trate. Naopak zjazd z Kamzika nemam rad, mimo preteku nevidim najmensi dovod sa tam vravat.
Zjazd z Baby do Limbachu nebol az taky zly. Padnute stromy boli pekne oznacene. Neviem preco neboli oznacene aj 2 bikerky co stali kusok nizsie.
Tiez som prisiel na jednu poucku. Motivacny zadok je motivacky je v stupani, ci na rovine. V technickom zjazde je znacne rozptylujuci, hoci (ci prave preto ze je) lepsie viditelny.
http://*****saweb.google.sk/ivan.bukovcan/KellysGreenbikeTour2010MTBMaraton#
snazil som sa odfotit kazdeho alebo bolo vas strasne vela..
fotogenicka ze?
vdaka za moje 4
Trat s mensimi upravami bola super myslim lepsia ako minuly rok... bageta ehm nechutila ale ciganska bola paradna... a kofola pripadne vinea zadara bolo tiez nieco co sa nevidi casto.
O rok opat ale s lepsim casom snad
Dakujem za fotky
Na cervenom bol chalan, junior, domaci a ten vravel ci je mozne dva krat zabludit a ze kto to znacil
Bolo to od Bieleho Kríža na Babu a späť na Biely Kríž? Alebo na krátkej (to bola spoločná časť)
Od BK na Babu a späť na BK zároveň platili aj zelené C-čka na stromoch. Neviem či to bolo povedané.
Kde boli problémy je dôleité vedieť aj pre budúcnosť.
ust uz nikdy viac,, rovno ti predam svoje 2 plaste co som mal obute prvy a posledny krat.. radsej budem riskovat defekt ako tahat tie gramy.
Zabludit na tej hrebenovke to chce vazne talent ! .. ale ani ma to neprekvapuje, kedze som bol na obcerstvovacke v Medvedom udoli, boli sme tam styria, takmer permanentne bol niekto na obcerstvovacke, to znamena minimalne dva biky s cislom tam boli, boli tam 3 pasky kellys, cez cestu boli natiahnute dreva a pasky a aj tak tam isli 4 cyklisti, zmenili smer az po tom ako sme na nich museli kricat, ze tam ist nemaju !!! Potom to neni uz o znaceni ale chyba bude mezi prilbou a klukami ...
Takze to, ze niekto zabludi v lese ma absolutne neprekvapuje a stavim sa o cokolvek, ze aj keby bolo celych 70 km vypaskovanych po oboch stranach, tak sa najde nejaky talent, ktory zabludi aj tam ...
Ja by som to tak striktne nebral. Pohľad ľudí, ktorí sú tu po prvý raz je iný, ako náš, čo to tu máme zjazdené hore dole, krížom krážom.
Skôr to treba vziať ako podnet na čo si dať pozor v ročníku 2011.
Tiež sa mi tohto roku na tejto hrebeňovke (nie včera) stalo, že som zaváhal.
1 v "uschovni" veci v dodavke mi povedali, ze mi nemozu uschovat veci lebo su v igelitke
2 neviem ci som to nevidela len ja ale na obcerstvovacke na Bielom Krizi vobec nebolo jasne kadial dalej, vedela som ze to nejde okolo prasiat ale nebola tam znacka kade. Nechcela som tam ani stat ale kym som sa prestrikovala pomedzi biky odlozene stredom cesty
3 bageta ako jedlo nic moc, minule ste mali bagety aj Flapjack aj cestoviny
inak v prvom stupani klasicka zapcha, niektori ludia nejak nie su ochotny to ostatnym ulahcit ten plynuly prejazd
Na dlhej zápcha nebola.