Parádne fotky, je to krásna trasa, ktorej snáď ani nieje čo vytknúť. Javorníky milujem.
Ja som si dal doobeda starý hrad a poobede som o pol štvrtej vyrazil sám so sebou na chatu pod Kľačianskou magurou..
Iba 2 defekty(ajfpredu, ajvzadu), na chatu som netrafil, zvažnička ma zviedla kdesi z hora späť na cestu medzi Lipovcom a Jánošikovom..Pri zjazde z polomu mi do výpletu kolesa vletel netopier, spravil pol otáčky a s počuteľným pleskotom sebou mrsknul vo zem Šiel som asi 40, tak to asi nerozlietal..Navyše už bola tma. Po tme vyšlapať z Vrútok na Saračníky, to je horor ..Doporučujem každému paranoikovi a strachopudom iste zošedivejú vlasy .
Vydalo mi to na 82km a cca 2000m nastúpaných, čím som sa prehupol cez 2000km najazdených od 1.mája keď bol hromadný výjazd na chatu pod Suchým . Príchod domov po tme, 23:15. Bike nechcem vidieť aspoň 24hodín ...
to Sylvatic: na vrchol sme dorazili rôzne, posledný došiel Berco, ale to nie kvôli tomu, že by bol pomalý, ale kvôli tomu, že zablúdil
nezabludil som, sli sme po zltej. len hore sa rozdelovala, tak som radsej zavolal, aby som nepobludil. a este to "gramarenie" strata skrutiek z prevodnika ma dost zdrzala.
inac paradna akcia, len viac prestavok na keksik, lebo moja energeticka spotreba je trocha väcsia
a este podakovanie Bikeeerovi za doprovod a fotografom za fotos.
Ale musíme si přiznat, ještě spoustu kilometrov musíme nabehať, kým dosáhneme kvalit Vizovických strel
Tak jak to bylo s tím výjezdem na Kohútku? Berco nemá rád asfalt? Myslel jsem, že nahoru pojedete po cestě
Myslím, že pre Berca bol ten výjazd moc ľahký, tak si to chcel troška sťažiť A Vizovické strely, podľa loga na drese majú dobrého sponzora, vedel by som si predstaviť jazdenie v ich týme A o dva týždne chystáme návrat na Vsacký cáp. S Kirim a Rasťom ideme na Valašský krpál a Valašskú 50, tak sa možno vidíme
Ej súhlasim že akcia to bola velmi vydarená Len ľutujem že mi už nevydali sily na Kohútku a stiahol som Dušana do Makova po hlavnej.Ešte som skompletizoval defekty aj na zadné koleso,no aspoň Dušan zistil že zabudol batoh na nedalekom beerstope-ďakujem za duśu .Nakoniec sme to dotiahli k autu.Katkovi som zasa ostal dĺžny tentoraz
No veru škoda, "žiletkári" budú mať výhodu Inak som myslel, že to je normálne časovka s intervalovým štartom, ale štart je hromadný. Zase raz nová skúsenosť.
Ja som bol v nedelu tiez na Velkej Luke. Riso, kadial ste tam hore slapali? My sme s kamosom sli Turskou dolinou a potom cez Velku Luku, Vidlicu po zltej znacke do Martina. Ta zlta je paradna, riadne AMENoidna. Akurat motorkari to tam rozbijaju.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som si dal doobeda starý hrad a poobede som o pol štvrtej vyrazil sám so sebou na chatu pod Kľačianskou magurou..
Iba 2 defekty(ajfpredu, ajvzadu), na chatu som netrafil, zvažnička ma zviedla kdesi z hora späť na cestu medzi Lipovcom a Jánošikovom..Pri zjazde z polomu mi do výpletu kolesa vletel netopier, spravil pol otáčky a s počuteľným pleskotom sebou mrsknul vo zem
Vydalo mi to na 82km a cca 2000m nastúpaných, čím som sa prehupol cez 2000km najazdených od 1.mája keď bol hromadný výjazd na chatu pod Suchým
Všetko bolo perfektné, partia, terén, počasie..
Kedy ste vlastne orientačne dosiahli vrchol Portáša resp. Kasárni resp. Makova (príchod k autám)?
Večer som si dal
to RaBa: počuj, ale z tej mojej fotky si mal odrezať ten asfalt, ja som chcel aby to vyzeralo ako by som šiel po skalách, len si to pokazil
to Nelly: no aj ja nabudúce zmením predštartovú prípravu. Už od 6 rána to bolo v mojom prípade trápenie, ktoré neustúpilo ani do večera
to Sylvatic: na vrchol sme dorazili rôzne, posledný došiel Berco, ale to nie kvôli tomu, že by bol pomalý, ale kvôli tomu, že zablúdil
4.9. je Valašská 50 (http://www.andelsport.cz/akce/v50.php)
4.9. je Valašská 50 (http://www.andelsport.cz/akce/v50.php)
A 5.9. stíhaš aj V. Raču
nezabludil som, sli sme po zltej. len hore sa rozdelovala, tak som radsej zavolal, aby som nepobludil. a este to "gramarenie"
inac paradna akcia, len viac prestavok na keksik, lebo moja energeticka spotreba je trocha väcsia
a este podakovanie Bikeeerovi za doprovod a fotografom za fotos.
Tak jak to bylo s tím výjezdem na Kohútku? Berco nemá rád asfalt? Myslel jsem, že nahoru pojedete po cestě