Sezóna je už v plnom prúde a aj pre nás, organizátorov, nastal čas oznámiť novinky.
Takže s potešením oznamujeme:
1. Kráľovský MTB maratón 2010 štartujeme 21.08.2010. Prihlasovanie je spustené (http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2010/mtbcup/kralovsky/).
2. Mnohí z Vás to vedia - tak len pre istotu - sme súčasťou CMS.
3. Osviežili sme našu webovú stránku (http://www.kralovskymaraton.sk/uvod.html) - veríme, že sa bude páčiť.
4. Pripravujeme aj pretek pre najmanších, žúrku po pretekoch a iné prekvapenia. Viac z programu nájdete na našom webe v časti "Propozície".
5. Ako motiváciu tiež odprúčam v rámci propozícií navštíviť časť "Ceny a odmeny".
Tešíme sa na Vás 21. augusta!
Pegas
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
S tými cenami do tomboly je to presne ako píše hajtman, málokto má také šťastie, že sa mu nahrnú sponzori výlučne z oblasti distribúcie MTB, cyklooblečenia, prípadne iného športovo orientovaného nádobíčka (my sme napr. na pretekoch mali ako jednu z hlavných cien farebnú tlačiareň, čiže tiež nie zrovna cyklistický darček). Osobne mi tie ceny od regionálneho liehovaru pripadali celkom OK, bol to partner podujatia a osobne som si nevšimol žiadne pobúrenie kvôli niekoľkým luxusným výrobkom v tombole. Väčší rozruch a pekných pár prehltnutí nasucho (hlavne u rodičov s účastníkmi BKR) vyvolávali niektoré hlášky z kategórie "o divých sviniach, žaluďoch a nudapláži"
P.S.: Pekné dresy inak v tombole boli, napr. dvaja výhercovia sedeli vedľa mňa a mali okrem výhry bonus aj v tom, že sedela veľkosť.
Jezus: oki
organizátorovi si myslím není čo vytknúť
zorganizoval 3 trate z všetkými kategóriami + pre deti
trať bola dobre označená
aj občerstvovačky boli dobre vyzbrojenie ot mysli aš po ovocie čo bi som privítal bolo na 25km aspoň jedna občerstvovačka z vodov na nejakom 12km pre deti čo išli lebo oni si ešte nevedia rozdeliť fľašu aby im to vyšlo do občerstvovačky ktorá bola skoro pred koncom asi na 20km
jedno čo bi sa mohlo nabudúci rok zlepšiť aby išla tepla voda sprchách
a ku cenám myslím si že sú dobre, fľaška vodky veť cena sa dá vymeniť z niekým iným alebo dá sa niekomu podarovať
minuli rok som vyhral cenu v tombole zlaty bazant a bol som rat že som dačo vyhral hoci ja nosím trička vo veľkostí M a tam boli vo veľkostí XL
A hlavná cena v tombole nemala chybu let vrtuľníkom
teším sa na 4 ročník
ket si to tak vezmeme na športovom podujatí sa čapovalo pivo vet to je tiež alkohol
Nie že by som bol nejaký zhýčkaný, ale štart pod hradom sa mi páčil viac, bolo viac miesta, nebolo to také stiesnené. Aj trať z minulých rokov sa mi pozdávala viac, teraz to bolo také hore dole. Ale ako som čítal, asi to nebolo len z vôle organizátora, preto len takýto postreh.
Čo sa mi však ozaj nepáčilo bolo značenie na zjazde zo Sľubice pred odbočkou na singel, ktorý som v tej rýchlosti netrafil (a nebol som jediný) a po pamäti išiel do Dúbravy, kde som zahučal do voľných kameňov, čo si odnieslo koleno a lakeť.
Ale prídem aj na budúce...
ak by ta vodka isla ako cena za umiestnenie v niektorej z kategorii, tak tato poznamka je urcite na mieste. ale ako cena v tombole to ma trochu inu vahu.
navyse kazdy sponzor vzdy prispeje radsej a viac tovarom alebo sluzbou ako priamo financne. takze lepsia vodka (a navyse nie hocijaka) v hrsti, ako reci co vsetko by mohlo byt
K maratonu : Trat bola zaujimava s kvalitnym znacenim a pekne som sa sa na nej vytrapil. Obcerstvovacky boli postacujuce. Ide o to doplnit vodu nieco zakusnut nie ocakavat svedske stoly. Tombola bohata,ved sa rozdalo tusim 32 cien a kedze sa uslo aj mne uplna spokojnost.
Jedina vec ktora ma fakt zarazila bola asi len tolko ze kym som dosiel k pultu mali este "galony" gulasu ale co cert nechcel dosli lyzicky
Som uplne spokojny a o rok som tam zas.
ceny v tombole myslim ze boli fajn, 33 tomb. cien myslim je vcelku slusny pocet, len som nemal to stastie, zeby padlo aj moje cislo
Organizacne hodnotit tento rocnik nemozem,kedze to neviem porovnat s min.
ak vsetko dobre dopadne, o rok sa zucastnim opat.
P.S: snad bude niekde na webe aj video tocene helikop. popripade viacej foto
http://www.kralovskymaraton.sk/mtb_III_01/index.htm
http://www.kralovskymaraton.sk/mtb_III_01/index.htm
super-b !
btw: i wonder why You decolorized me http://www.kralovskymaraton.sk/mtb_III_01/pages/Kralovsky_maraton_2010_100.htm
Kto je u teba pripeceny?! Ked chces chlastat chod do krcmy.Ale tu je asi vsetko mozne,aj chlast ako cena na pretekoch.Nie som odkazany na hocijaku flasu alkoholu.A ako vidiet aj taketo nazory.
Jezus: Nazyvat frflanim nad obsahom textu kde sa spomina koks.WAAAW.Nad tym "frflali" aj ludia okolo mna.Napriklad preto ze tam boli aj deti.To sa ozaj len na Slovensku može stat.
Mladi ludia povazuju konzumaciu alkoholu za prirodzenu vec.Mne sa nad tym nechce privierat oci,a mavnut rukou.Zaiste bude niekto namietat ze co sa tu rozpisalo kvoli jednej flasi,ale ide o princip.Ten kto ma deti to pochopi.
Pretek som si zo začiatku užíval, asfaltové vložky mi tiež sedeli, no po nich prišli výšľapy kde som zhasol... Celkovo spokojnosť, síce som dostal defekt na požičanom UST, no tmel to zachránil, stačilo 2x dofúkať. Kríza prišla ani neviem kedy, no asi na nejakom 60.-tom kilometri, no v cieli bolo po nej
Ešte mi nedá nespomenúť vaše názory na alkohol v tombole... Komu sa nepáči (alebo nepije, či už zo zásady alebo z hocijakej inej pohnútky), vždy má možnosť vzdať sa svojej výhry v prospech niekoho iného.
btw. nechce niekto vymeniť vestičku? Mám veľkosť M a potreboval by som L.
Len či to pochopi/a.