Ako mne to je osobne jedno, kam sa pôjde. Akurát Martinky som tento rok pojazdil až až Neviem, aká je tá trasa na Rači čo boli chalani minulý rok a či je moc blatistá, ale ak to je viac po lese a lesných trailoch tak sa blata nebojím (a po tohtoročnej Dubnici už vôbec nie ). Aj "peklo severu" sme šli po výdatnom nočnom daždi a nebolo to také strašné Sylvatic bude vedieť asi viac povedať o teréne, ktorý by nás na Rači čakal.
Iceman, ja tak premýšlam, či tu Raču nepresunieme na iný termín, podľa meteogramu to nevyzerá dobre (zatiaľ). Rád by som na Raču išiel, ale keďže sú tam aj úseky po lúkach (tie sú nasiaknuté po dažďoch), taktiež úseky uzavreté v lese (zvážnice), bolo by lepšie počkať na babie leto (predsa len budeme mať z toho lepší zážitok). Ešte disponujem nejakou dovolenkou, tak i cez týždeň by nemusel byť problém (cca po 20.9. by sme to mohli zorganizovať - i Iľko sľubuje na záver septembra babie leto).
A ináč k tej trase: mala mať len cca do 50km, 1600m výškových a mimo civilizácie sa ide tak 95% (makadam, lesné zvážnice, poľské singláče, lúky, stojky, zjazdy). I preto (hoci nerád) navrhujem počkať na babie leto a presunúť Raču na neskôr...
Samozrejme, ak sa náhle neobjaví na víkend veľa , tak ešte resumé - presunuté
Ilko toho už narozprával Ale hádam to babie leto príde. Tak ak bude pekne, tak vyrazíme na tú Raču Tak potom ostávajú tie Martinky. Dáme si pekne zelenú do Turia a na výšľap hore mám pripravené prekvapenie Kedy dáme odchod, o 10:00 z VD???
dna 6.9.-17.9 som u vas na prazdninach v povazskom chlmci
dufam ze sa mi niekto z vas bude venovat
moj volny cas cez tyzden bude od 15 a cez vykend 24 hodin
pripravte mi prosim nech nelezim na izbe
...kto má chuť na bike... aj v tomto počasí môže sa pridať.
...nedeľa 10°° V. Dielo...ide sa na Martinky... alebo chata p. Suchým.
...POZOR ...bude zima ...a preto, treba mať... čaj s rumom
dna 6.9.-17.9 som u vas na prazdninach v povazskom chlmci
pripravte mi prosim nech nelezim na izbe
Mohol by som ťa prísť aj pozrieť, ujo robí na vrátnici Mám to k hasičom 4 km.
zdravim, prave zacinam na Zilinskej univerzite studovat.. a asi si zvolim aj cykloturistiku (TV) na skole
Tak potom pokial bude cas a niekto by mal chut pojazdit v okoli ziliny bol by som rad...
Hehe, tak o toto sa na ZU pokusalo tolko ludi... Dokonca aj ja. Myslim, ze jeden rok aj Zigo. Povedal by som, ze je to taky statisticky sport na UTV. Je v ponuke, ale neviem o roku, ze by sa realizoval [:)] Tym samozrejme nechcem povedat, ze to nemas skusit, ale nadeje by som si moc velke nerobil.
Ja som sa bol prevetrat na Skalkach. Vyjazd som pojal mierne mykologicky, kedze bolo v lesoch plno hub. Na(ne)stastie nie som hubar a ziadnu som domov nedoniesol. Ale najviac sa mi pacila tato
V Turi sa okolo mna prehnala squadra 4-5 bikerov, aj ked to je nepresne pomenovanie, lebo som tam zaregistroval aj nejaky cestak, city bike a jednu zenstinu Neviem odkial v takomto zlozeni sli, ale vyzerali odhodlani na vsetko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ináč k tej trase: mala mať len cca do 50km, 1600m výškových a mimo civilizácie sa ide tak 95% (makadam, lesné zvážnice, poľské singláče, lúky, stojky, zjazdy). I preto (hoci nerád) navrhujem počkať na babie leto a presunúť Raču na neskôr...
Samozrejme, ak sa náhle neobjaví na víkend veľa
pripravte mi prosim
...nedeľa 10°° V. Dielo...ide sa na Martinky... alebo chata p. Suchým.
...POZOR
predbezne 4-5 ks. ci?
cas 13:00
pocet ludi zatial cca 7ks.
cas 13:00
pocet ludi zatial cca 7ks.
Berco, mas pre mna neopreny?
pripravte mi prosim
Mohol by som ťa prísť aj pozrieť, ujo robí na vrátnici
Tak potom pokial bude cas a niekto by mal chut pojazdit v okoli ziliny bol by som rad...
Hehe, tak o toto sa na ZU pokusalo tolko ludi... Dokonca aj ja. Myslim, ze jeden rok aj Zigo. Povedal by som, ze je to taky statisticky sport na UTV. Je v ponuke, ale neviem o roku, ze by sa realizoval [:)] Tym samozrejme nechcem povedat, ze to nemas skusit, ale nadeje by som si moc velke nerobil.
S pozdravom Riso z Internet Klubu ZU...
V Turi sa okolo mna prehnala squadra 4-5 bikerov, aj ked to je nepresne pomenovanie, lebo som tam zaregistroval aj nejaky cestak, city bike a jednu zenstinu