dnes som si hodil taku vyladovacku , rajec - kam.poruba -kunerad -cibulkova -svitacova dolina a spat...vyslo to len 38kmetrikov a 2:09:00 s prestavkami -fotenie atd.-prvojazda ,videne: 4 motorky, 1 auto, 1 maringotka ,chata, sennik ,posed,3 ujovia ,jeden mal plny kosik a ak som dobre videl jesenne uz zacali ,no a este lan s mladym a neskor jelen s lanou...
v piatok som bol opacnu stranu nad zamkom na prvej dolava hore na luku dole na kriznu a po stranavskej doline spat...
obe trasy su vacsinou kameniste cesty takze sa daju ist aj po dazdoch ...,ak to uz vsetci nepoznate...
dnes som dal s assouvim polom vydalo mi to na cca 50 km aj neake drobne
riadne som si dal do tela a este k tomu blba strava cele 2 tizdne tak som zvedavy ci mi to energicky vyjde do konca tizdna
ale asi hej bo pocasie ma byt troska na hovno
aj ja som bol včera s kajcom (a neskôr s Robom, Andrejom a Petrom) na Polome (a predtým aj na Strániku) a Vladiku som stretol, keď šiel dolu...včera tam bola iná plnka
Dnes som mal v pláne len nejakú rýchlovku. Vybehol som preto do Longfieldu sa trochu po zvážniciach povoziť. V poslednom stúpaní pár metrov pred jeho koncom mi nejak zblbli prevody, namotalo mi reťaz a rozpojila sa mi reťaž v rýchlospojke. Spojku som hľadal pol hodinu a našiel som len jednu polovicu A prvýkrát v roku som šiel na výjazd bez nitovača Už som rozmýšľal, komu zavolám aby mi doniesol spojku, keď mi vtom zazvoní telefón a ozve sa Vladika, že kde som Navigoval som ho do Dlhého Poľa, doniesol nitovač, zanitovali sme reťaz a ešte vybehli na Straník a Dubeň Z pôvodne plánovanej rýchlovky bolo nakoniec 76 km a 1450 výškových metrov
Kto sa zajtra chystá na akciu OMH? (viem, že je samostatná téma). Vzhľadom nato, že stále hlásia zrána , budem tuho uvažovať..však napíšte kto ide, ak sa chystá masovka nechám sa uniesť
No nejak som to počasie zakríkol
Dnes sme sa boli previezť s návštevníkom so Spiša Vladikom trochu na Javorníky. Trasa prevažne po asfalte, pretože je aj tak všade blato
Trasa: home - Kotešová - Rovné - Melocik - Makov - Kasárne - Stratenec - Magale - Petrovice - Bytča - home
Celkovo 97 km a 1350 výškových, posledných 30 km v daždi. ALADIN zase raz odrbával Od Kasárni na Stratenec a späť na Veľký Javorník, sme mali aj štvornohú spoločnosť (viď foto) Rýchlostnú prémiu na Stratenec vyhral z prehľadom
Tak zajtra vyrážame na OMH o 8 z lesoparku. Pridať sa môže hocikto Zatiaľ ideme Iceman, sir Pallo, Kungpao, Vladika, Juraj H., Aňa H., Lapierre? a cestou by sa mal pridať Pao s ešte jedným.
Ja som za modrú aj za blata, tam ho nikdy nie je vea, bude sa len trochu viac šmýkať. Uvažujem či prísť do lesoparku alebo až na Polom. Hore budete predpokladám okolo 12-12:30?
No asi pojdeme pohodovym tempom. Fakt neviem ako sa nam podari prist hore. Ak chces dupat, tak chod popredu resp. pozadu, ak znesies pohodu, tak Chrast .
Junaci zilinski, nechysta sa niekto nieco podniknut dna 15.9. roku pana 2010teho? Nejaky light vyjazd po koncinach zilinskych? Tak do 17tej, nakolko vecer idem na futbal. Piste, piste.
Roman, prid pomoct na singel okolo vretena. mozes tam ist aj na biku. naradie sa isto najde a ak nie, budes opekat klobasky
OK, rad pridem, ale neisiel by tiez niekto bikom. Lebo netusim, kde to presne je. Iceman mi to vysvetloval, ale na 100% jasno v tom nemam. Budem robit proviantaka?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
v piatok som bol opacnu stranu nad zamkom na prvej dolava hore na luku dole na kriznu a po stranavskej doline spat...
obe trasy su vacsinou kameniste cesty takze sa daju ist aj po dazdoch ...,ak to uz vsetci nepoznate...
riadne som si dal do tela a este k tomu blba strava cele 2 tizdne tak som zvedavy ci mi to energicky vyjde do konca tizdna
ale asi hej bo pocasie ma byt troska na hovno
Dnes sme sa boli previezť s návštevníkom so Spiša Vladikom trochu na Javorníky. Trasa prevažne po asfalte, pretože je aj tak všade blato
Trasa: home - Kotešová - Rovné - Melocik - Makov - Kasárne - Stratenec - Magale - Petrovice - Bytča - home
Celkovo 97 km a 1350 výškových, posledných 30 km v daždi. ALADIN zase raz odrbával
Ale ja iny bike, ako z obchodu nemam
OK, rad pridem, ale neisiel by tiez niekto bikom. Lebo netusim, kde to presne je. Iceman mi to vysvetloval, ale na 100% jasno v tom nemam. Budem robit proviantaka?