Tento rok sú klasifikované len 26 a 29 palcové bajky.
Online prihlasovanie bude spustené ako štandartne na www.cyklo.sao-tatry.sk /do 9.9.2010/
Každy kto sa zaregistruje do 7.10.2010 bude platiť pri prezentácii 5€ nezaregistrovaní 10€
Dĺžka trate 6900metrov a prevýšenie 521m
Všetky ostatné informácie nájdete na stránke www.cyklopozitiv.sk
RECORD drží Rado Bíroš časom 25:16.......
CYKLOPOZITIV KLUB ŽILINA SA NA VÁS TEŠÍ....
Terry
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
dik za odpoved
Bundu má síce momentálne požičanú Kiri, ale ako svoju právoplatnú zástupkyňu poverujem týmto Janku.Verí, že ma náležite zastúpi.
dik za odpoved
V pohode ak uvidím zaplatené dopredu budu o tom na prezentácii vedieť.
Memozem prihlasit syna s datumom narodenia 01061993, vyhlasuje problem s rokmi.
Memozem prihlasit syna s datumom narodenia 01061993, vyhlasuje problem s rokmi.
Napíš mi do mailu meno a priezvisko ak už bol syn na nejakých pretekoch tak ho prihlásim
[email protected]
Planuje ist niekto z Vas na sklickoch. Ja by som to rad vyskusal. Este mi nedorazili, ale vyskusam to a uvidime, co to povie..
Skoda, ze cestaky uz takto odpadli. Nikdy ich tam moc nebolo, ale takto uz nepride mozno ani jeden..
m.
Takze SUPy letia pre vitazstvo, asi sa tiez objavim so svou G7
Ak budem hore tak bude aj čajík aj um aj ohník !!!!!
Dnes máme organizačné stretko a tam sa dohodneme. Hranica bude pravdepodobne ak sa prekroči 150-180 učastníkov. V takom prípade bude štartovací interval 30 sek.
Teším sa v sobotu
ja uz mam tie slicky aj vyskusane. Nie su to celkom slicky, nepodarilo sa mi tak rychlo zohnat Kojaky. Su to ale 1,5-ky na asfalt. Porovnavaci test v rychlosti dopadol tak, ze nebadam ziadny rozdiel v case, okrem mensej stability. Predsa len, je to rozbita asfaltova zvaznica a pri tej malej rychlosti do kopca je to uplne jedno.
Chytro este trenujte, nech mam riadnu konkurenciu..
fatrac+24ka+polom