tak pavúka síce neohneš ale taký 100kg Berco dokáže pri brzdení zahriať kotuč tak že mu chvílu šuchaju rotory o platničky ale keď sa ochaldili nejako sa to vyrovnalo :wink:


Dik, kilo si mi ubral. :D
Potvrdzujem, zohriat ich dokazem poriadne, Lapierre dnes videl, ale polamat urcite nie. Ked ochladnu(par sekund) su v pohode.
19.06.2008 - 22:14:09
00
mam HFX9 vpredu aj vzadu s original 160mm kotucmi ktore su uz dost zjazdene. V sobotu sme tam hodili s Enricom nove kolesa ktore maju prave tieto 160mm XTR kotuce a predpokladali sme ze budeme musiet roztiahnut piestiky aby tam tie nove XTR kotuce vosli. Toto vsak nebolo potrebne robit ale objavil sa iny problem, kolesom ide tocit len o urcity uhol - uhol medzi ramenami XTR kotuca... Kotuc je z dvoch casti a ta vnutorna cast co ide od naboja nie je v osi kotuca (to je jasne ked je to nitovane) a konce tych ramien narazaju o dosticky konkretne o tie "packy" za ktore sa dosticky vyberaju. Neviem ci sa to prejavi aj na original Hayes dostickach, ja tam mam cervene KoolStopy. Riesenie je jednoduche, z dosticky co naraza odrezes polovicku tej "packy" zabrusis a hotvovo. Sice potom uz tie dosticky nevyberies prstami ale uzssimi kliestami to pojde bez problemov.


zdravim,
dnes som narazil presne na tento isty problem - rovnake brzdy, rovnaky kotuc, rovnaky problem. Teda na prednej brzde zavadzia ten vystupok z dosticky, ale vzadu mam taky pocit, ze odrezanie vystupku stacit nebude.. ako si to riesil? nejakymi podlozkami pod adapter? no potom sa asi budu zodierat dosticky nerovnomerne, ked budu vyuzite len spodne polovice ich brzdnych ploch. ci fakt stacilo odrezat ten vystupok??
14.09.2010 - 20:23:24
00
keyboard_arrow_up