ked som isiel vcera peso z Marianky, kde som bol pozriet Zimny maraton, a vracal som sa cez Malinsky vrch do Race... tak som si spomenul na jeden stary singletrack, ktory som poznal ako prejazdny cca z roku 1985. Chcel by som sa ist nan buduci vikend pozriet...
Otazka znie, su ochotni bratislavski bikeri v pripade, ze by sa dal spojazdnit, urobit na nom nejake brigady... asi bude treba pilit stromy, odpratavat spadnute haluze, mozno i mensie zemne prace - uprava chodnika...
Ak by bol zaujem o obnovu tohto singletracku, dajte mi vediet, a pozriem sa, v akom je stave, pripade urobim foto dokumentaciu.... Inak ten singletrack ma uctihodnu dlzku 7,9 km !!! Ak by sme ho dali dokopy, tak som ochotny ho i zlegalnit a vyznacit ako oficialnu cyklotrasu.....
posledný komentár: 15. 8. 2025 o 12:39
Po dnešku je vycéčkovaný trail od Veroniky po asfaltku pri Malom Slavíne. Ostáva ešte cca 200m. Vďaka Ďurkimu za spoločnosť a pomoc.
mar_tin
ako som to tak pozeral tak jedno fajnove modre C by som na rame zniesol
fotos
to aby neboli fádne rovnaké
No a otázka do pléna, alebo pre Laca, je to singl. Cerová dráha ?
A ešte link:
http://www.uzemneplany.sk/upn/bratislava-bratislavsky-lesopark/urbanisticka-studia-malokarpatskej-casti-bratislavskeho-lesoparku/cistopis/vykres/c-spariska
Nie je tam vobec singletrack Cerova draha, dokonca im chyba i samotny chodnik v mape ( jeho cast ). Je na tej mape celkom pekny chaos... Chybaju tam viacere legalne cyklotrasy...
Suradnice: N48° 13.312' E 017° 04.930'
Dnes som si to nejak zle vyratal, isiel som hore neskoro, takze posledny usek som musel svietit. Singel vyzera po tme uplne inak.
http://www.dh-zone.sk/2010/10/syndiho-dennik-cast-desiata/
P.S. Dnes bolo na Strmine nad Medenymi Hamrami tak kraaaaasne
Za chvíľu im možno budú vadiť aj osvetlení cyklisti na lesnej asfaltke.
Niekde som kedysi čítal/počul, že v bratislavskom lesoparku chodia poľovať nejakí dôležití papaláši či čo. Keby takí náhodou nejakého cyklistu postrelili, tak ešte toho cyklistu obvinia, že ako si dovolil jazdiť po tme v mestskom verejnom lese.