pocasie bolo fantasticke, dovolenka vysla na 120%
si mal cierny den?
zajtra asi aj ja niekam pojdem
co tak bukovinska skala pod baskym? cez petrovanske luky a petrovu lehotu
a s5 cez lucky do tn?
podla cykloserveru-46,6km /1325m
Ked uz sme pri tom bikovani hladam niekoho s kym by som si obcas zajazdil nocnu/vecernu jazdu so svetlami tak na jednu, dve hodiny tu v okoli. Bol som teraz s takym malym svetlom na Brezine a bolo to super Do 60€ sa daju kupit 2 fakt dobre silne svetla z Ciny, postovne zdarma, aj so stojanmi, nabijackou, bateriami + nahradne. Co poviete?
nema chut dnes niekto na vyjazdik nad zucu, z hrabovky po modrej a zltou s5 do tn cca 20km pohodicka, potom na dorazenie brezina
chcem vyrazit tak o 15:30 zo sihote 1
Zo včera, z NMnV po zltej, zjazd Rýchly Gonzalez do Visnoveho a po zelenej do Hrušového (vela blata na nej). Pri ceste naspat trochu dazd ale nic hrozne, 84 km.
pridsa sa dnes niekto na listoslapovat ......vyjazd na lucky a odtoal na heren a po zelenej cez radosku a zjazdom k fiatu v kubrej?hore asi asfaltom cez kubricu
tak 15:30 vyrazam zo sihote.. typujem max 2h
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si mal cierny den?
zajtra asi aj ja niekam pojdem
co tak bukovinska skala pod baskym? cez petrovanske luky a petrovu lehotu
a s5 cez lucky do tn?
podla cykloserveru-46,6km /1325m
tak to si iny dupac!!
tak to si iny dupac!!
to bol cisty cas... s prestavkami o hodinu viac
Zmolko: ja by som zajazdil nieco v tme, svetlo mam Auroru, 2 roky staru, ale sviti.
nedelu lajtovym tempickom na vrsatec asi cez bolesovku dolinu s5 po cernevej do sidonie, prida sa niekto?
Keby niekto chcel ist vo stvrtok do Brna na Sport-Life na cely den, tak mame volne miesta v aute. Tu su volne vstupenky: http://www.xcr.cz/clanek-469-volna-vstupenka-na-veletrh-sportlife.html
start o 16:30od zimaku na 1-2h
na nedelu pijanko vyjazd na baske... cca o 10tej z tn
opiect a dolu
V nedeľu pôjdem, kde bude zraz?
chcem vyrazit tak o 15:30 zo sihote 1
tak 15:30 vyrazam zo sihote.. typujem max 2h