Tiez nosievam jednu z mojich trekovych GT bund celu zimu aj do prace. Na to aby visela cely cas v skrini a cakala na turu som ju nekupoval. Takto si aspon odmaka to, co som do nej vlozil
Ja by som to vratila spat k teme tretry, kedze ta odbocka ku Goretexu vznikla koli mojemu prirovnaniu. Co hovorite na novinku Shimana na rok 2011? Tretry MT70 - Goretex a Vibram - univerzal tretra na kazdy den do kazdeho pocasia a terenu.
Nevyzeraju zle, ale priznam sa, neviem si predstavit, ako sa v nich bude behat po namontovani kufrov. Od tretier naozaj nepozadujem nejake extra vlastnosti na chodenie a od tenisiek na behanie nepredpokladam pouzitie na bike. Nemam rad univerzalne riesenia, ktore naplno nesplnaju ani jednu poziadavku.
Nevyzeraju zle, ale priznam sa, neviem si predstavit, ako sa v nich bude behat po namontovani kufrov. Od tretier naozaj nepozadujem nejake extra vlastnosti na chodenie a od tenisiek na behanie nepredpokladam pouzitie na bike. Nemam rad univerzalne riesenia, ktore naplno nesplnaju ani jednu poziadavku.
Podla mna praveze vyzeraju hrozne co sa tyka designu. Ja pozadujem aby som sa v tretrach citila pohodlne aj pri chodeni, teda nie cielenom chodeni iba na turistiku ale takom tom motani sa peso popri bicyklovani pri vyletoch. A ked navyse nepremoknu je to len bonus. A na bicyklovej funkcii ziadnym trekovym tretram nic sirsia podrazka neubera. Samozrejme ked niekto chodi na bike len na par hodin odbicykluje a ide domov pripadne na maratony potom su taketo tretry zbytocne a prave na takyto ucel idem zakupit aj tie sportove "umelaky".
Zda sa mi, ze na tych vibramovych Shimanach je pomerne nizka podrazka okolo miesta na kufre. Daj si pozor, aby si nezistila, ze po namontovani kufrov sa v nich nechodi az tak dobre, ako predtym. Drzim palce pri vybere.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.vibram.com/index.php/us/SPORTS/Bicycling/Powered-by/Featured-Items/CIC-MOU-SHIMANO-MT70
Podla mna praveze vyzeraju hrozne
PS Posledny prispevok sa necituje.