Podla mna to nemusi byt priamo premier ale nejake politicke tlaky v STV urcite su, a na 95% v tom ma prsty niektora z vladnucich stran...
Pod lampou som az tak nesledoval, len sem-tam, ale to vyhodenie Kordu a zrusenie relacie podla mna nebol dobry krok a bol plne politicky.
Tot moj nazor na nasu terajsiu "verejno"-pravnu televiziu
proste mam dojem ze niekomu ten program lezal v zaludku...bola tam prilis velka sloboda slova...rozpravalo sa otvorene bez akychkolvek servitkov pred ustami....ani by som nepovedal ze to stvalo niekoho konretneho...ale uzsie skupiny ktore si nenechaju liezt do kapusty
cital som ze chorda dorzalis je chrbtica alebo nieco okolo toho, ci chrbtova kost, alebo tak......
ale nemyslim ze by toto bolo o tom...... mam dojem ze ani autor nechape
proste mam dojem ze niekomu ten program lezal v zaludku...bola tam prilis velka sloboda slova...rozpravalo sa otvorene bez akychkolvek servitkov pred ustami....ani by som nepovedal ze to stvalo niekoho konretneho...ale uzsie skupiny ktore si nenechaju liezt do kapusty
nj teraz to bude v STV vseobecne vesele.. zacinaju riadne tlaky..
inak co sa tyka pod lampou, bola to super relacia, vacsinou krasna diskusia, ovsem len do vtedy kym moderator Hrib nemal na danu vec uz vlastny nazor.. vtedy zacal celu temu relacie tlacit nasilu do urciteho svetla
Chlapci takto dopadnete ked z vas zostanu stari mladenci a najvacsim nepriatelom spolocnosti budu pre vas zeny.Hliva je toho jasnym prikladom.Takze zasuvat a znovu zasuvat.Nech su z vas zdravi chlapi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pod lampou som az tak nesledoval, len sem-tam, ale to vyhodenie Kordu a zrusenie relacie podla mna nebol dobry krok a bol plne politicky.
Tot moj nazor na nasu terajsiu "verejno"-pravnu televiziu
to som nepochopil
ale nemyslim ze by toto bolo o tom...... mam dojem ze ani autor nechape
jj, sladka demokracia
chorda dorzalis = chrbtova struna
columna vertebralis = chrbtica
mal skor to druhe napisat....
inak co sa tyka pod lampou, bola to super relacia, vacsinou krasna diskusia, ovsem len do vtedy kym moderator Hrib nemal na danu vec uz vlastny nazor.. vtedy zacal celu temu relacie tlacit nasilu do urciteho svetla
chorda dorzalis = chrbtova struna
columna vertebralis = chrbtica
mal skor to druhe napisat....
no si ma dostal..ja som myslel tu chrbticu
tak tak,aj ja na stv uz pozeram len tych simpsonovcov