Chcem ist dnes vecer vyskusat novu lampu na bike ale nikomu z partakov sa akosi nechce ist teraz do snehu. Mam v plane vybehnut niekde na peknu cestu a tam smerom na cerveny a biely kriz alebo smerom na zeleznu studnicku po ceste (v lese sa asi jazdit nebude dat).
Poviem van ze som nemohol vecer ani zaspat stale som sa prehadzoval asi mi bolo malo alebo co . Pre vas fakt výletne tempo no pre mna zo zaciatku tiez ale potom uz to gradovalo no co uz... Ja by som si este takuto akcosku dal ale nechcel by som byt nejakou brzdou pre vas. Na vela usekoch ste cakali a to je dost blbe pre mna. Sice bolo chladno ale pritom by nik nezamrzol ako som si myslel pred tym. Tiez som mal termo tricko, kratky dres, dlhu bundu a gate ale zima mi urcite nebola ba naopak az priliz teplo. Ale ako sme boli na tej druhej strane od Devína co fukal vietor tak som bol rad ze to mam. Este raz DIKES
Čakalo sa zväčša preto, lebo sme mali lepšie svetlá a poniektorí sme to tam poznali, takže sme boli pripravený na nástrahy. Aj keď napr. v tom DH žľabe ma prekvapil 1 nový skok, skoro som sa vysekal. Nabudúce poď kľudne opäť, Roman pôjde pomalšie.
No mne sa tiez lubilo. Akurat vobec nemam tusenia, kade sme sli. Bol som tam prvykrat v zivote a videl som akurat tak 5 metrov dopredu a 50cm na strany.
T-max, vidim, ze mas vyskovy profil, nemas k tomu aj zaznam trasy?
Pojde niekto (@tmax )v utorok (cas - ako vyhovuje, dajme tomu 18:00 na mieste stretnutia)? Podla accuweather ma byt jasno. Najlepsie nejaky lahky teren, po asfalte to nie je az taky adrenalin, tma-netma. Trasu navrhnite.
No uz som s5 (dal som si vecernu jazdu namiesto nocnej). Priznajte sa, ktorym dvom som siel 19:00 oproti pri Kacine? Jeden osvetleny riadnym svetlom a druhy neosvetleny vobec (a tym myslim ani odrazky, druhy bajk som zbadal "na poslednu chvilu").
Blato bolo vacsinou (zial nie vzdy) prikryte cerstvo napadanym listim, co ma svoje vlastne zaujimavosti (necakany koren/kamen/obrubnik /jama/mlaka).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
T-max, vidim, ze mas vyskovy profil, nemas k tomu aj zaznam trasy?
Blato bolo vacsinou (zial nie vzdy) prikryte cerstvo napadanym listim, co ma svoje vlastne zaujimavosti (necakany koren/kamen/obrubnik