Chcem sa opýtať skúsenejších ako je to s predajom biku na dobierku. Čo to som našiel na stránke Slovenskej pošty http://www.posta.sk/sluzby/balik-slovensko#a3, ale moc sa v tom nevyznám. Ako mám doma pripraviť bike na prepravu? Doklady ako záručný list, manual k biku, či tachometer mám dať do euro-obalu a pripevniť k rámu? A čo napríklad s bidonmi? Aké máte skúsenosti s takouto formou predaja?
Dík.
Skúsenosti, skôr zlé ako dobré. Ak už niekto chce takú drahú/veľkú carajchu ako je bicykel, treba to riešiť osobne. Dobierkári sú väčšinou ogabávači a ťuťmáčikovia čo si to v poslednú chvíľu rozmyslia. Vždy ide dáky kamarát kamaráta, ktorý to za zanedbateľnú províziu prevezie. Ináč použi skôr PPL, serióznejší prístup.
Skúsenosti, skôr zlé ako dobré. Ak už niekto chce takú drahú/veľkú carajchu ako je bicykel, treba to riešiť osobne. Dobierkári sú väčšinou ogabávači a ťuťmáčikovia čo si to v poslednú chvíľu rozmyslia. Vždy ide dáky kamarát kamaráta, ktorý to za zanedbateľnú províziu prevezie. Ináč použi skôr PPL, serióznejší prístup.
Hoppááá...
O toho dobierkára sa nestra***** seriózny pán, navyše ten mail, z ktorého písal patrí jednej známej bankovej spoločnosti a dotyčný je uvedený aj na stránkach tej firmy.
Je to poistené, dúfam, že sa nič nestane. Budem tu informovať ako to dopadlo, ak by to niekoho zaujímalo...
Dopadlo to super, nad moje očakávania...
V každom prípade ďakujem za radu, po druhýkrát takto riskovať nebudem.
Niekomu stačí aj taký, len tak na cykloturistiku...
No neviem, či si bankový úradník na malom meste môže dovoliť GT3... Mne neprináleží nikoho hodnotiť, neviem aké má pomery, ale jednanie bolo fajn. Som spokojný.