9.25 som uz bol v HE ..a bludil ulicami mesta do 10.45 kym sa niekto ukazal..cestaci pred vihorlatskou kniznicou dnes o 10 neboli dufal som ze s nimi niekam pojdem .takze dnes valaskovce ..hore som bol o 12.05 otocka do HE trochu po meste a domov ale ceste bol vpredu nejaky chlapik na biku a kedze bolo pekne a ja som sa nudil tak som siel za nim s odstupom 30m len tak z nudy ze kam pojde..isiel pomaly ..mp3 mi vyhravala ...dosli sme do zubneho a odbocil do dvora...ja som uz za nim nesiel takze otocka spat do udavskeho..a po hlavnej domov.uz trochu fukalo ale nic strasne
dnes som sa polepsil ..uz menej fotiek
potrebujem nieco na usi lebo mi tie moje blatniky odmrzaju prilbu jak maju motorkari asi nie to by bolo rehotu nieco ako klapky ci jak sa to vola.v najhorsom pripade natiahnem ponosky na sluchatka od wolkmana
ak by niekto chcel zajtra pozriet herlany gejzir...alebo cez zamutov na dubnik-vysielac...tak s nim skocim...zase sa nudim polsko cisna...nikto??alebo senne rybniky pod michalovcami...pohodove tempo aby som sa nespotil... hm?
9.25 som uz bol v HE ..a bludil ulicami mesta do 10.45 kym sa niekto ukazal..cestaci pred vihorlatskou kniznicou dnes o 10 neboli dufal som ze s nimi niekam pojdem .
cesťáci dnes po 11-tej, o desiatej sme šli len dvaja a vymenili cesťáky za MTB bo v lese celkom teplo, aj keď dlhšie zjazdy v tieni boli dost chladne
btw: veď som Ťa zdravil ked si šiel cez prechod pri TB
hej isiel z trojky nejaky cyklista na horskom..co mi zdravil a ja jemu spat...nevedel som ze ty..mal si hodit po mne dajaku skalu urcite by som sa vratil no ta ja uz od siestej po lese beham ta ne zeby som chcel ale bol som drevo hotovit...teraz idem na bike smer HE...nieco kratke lahke na uvolnenie kto chce moze sa pridat 0902820458 lebo vecer idem po drevo a priviest ho domov nech mam v zime teplo
no co bicyglisci..jak se vam bicygluje bo mne dobre neska mi bul povybavovac v HE co trebalo..a dal mi sebe rychlovku cez tovarne n.hrabovec strazske domov..aj drevo mi teraz porezal a idzem druhe privesc..naj mam ceplo u zime ale slunka mame co pomaly aj orac uz budze treba.. zajtra niekto niekam na bike?
my dnes opäť dvojka na MTB...cez Kamenicu smerom na Vihorlat, potom sme to stočili na kopec smerom na Valaškovce ( ten bol riadne výživný ), na vrchu ťahali traktory drevo a všetko rozryte , tak sme to otočili a tou istou trasou s5. Dobre bolo
nedeľné túlanie po vihorlatských vrchoch bolo super. Stretávka bola dole pri spojke na Valaškovce ale nejak sme s Marcelom nestíhali tak sme sa stretli až na vrchu z Humenčanmi. Cestou hore sme stretli Bodku ako skenuje okolie Hore sme sa stretli a šli sme na Sokolie skaly neďaleko bol aj parádny vojenský bunker. Ďalej sme pokračovali zjazdom k Spáleným mostom a šľapali sme až na jazierko pod Vihorlatom. S Ondrejom sme sa mali stretnúť ale kôly signálu sa nedalo. Až keď sme boli pod Vihorlatom na odbočke na Jovsu tak Onderej bol už na opačnej strane na hrebeni pri vysielači. Mi sme pokračovali po kamenistej cez Meše a niekde v lese sme odbočili na nejaké umelé rybničky, ale boli to skôr mláčky pre žabky. Všade dookola mokro a nadávajúci Marcel lebo mu natieklo do tretier Potom po nejakých zvážniciach dole dole až sme došli na cestu kde čerstvo ťahali drevo a bolo tam riadne blata, tak sme odbočili dole lesom po ktorom sa vôbec nedalo isť len nosiť bajk a vyšli sme oveľa vyšie ako sme mali na ceste z Kamienky do Jovsi. Pustili sme sa dole do Kamenice, tam sme sa rozlúčili z humenčanmi a domov. V belej sme mali z Marcelom krizu, vyšťavený, hladný sme museli zajsť do krčmi na nejaké a keksík inač a potom dom. dobre bolo super počasie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.uzdrowisko-rymanow.com.pl/
No ved to som aj myslel, lebo tie fotky mi boli povedome, dakedy v 1999 sme tam mali oddychovu prestavku a tiez sme tam naberali vodu.
dnes som sa polepsil
cesťáci dnes po 11-tej, o desiatej sme šli len dvaja a vymenili cesťáky za MTB bo v lese celkom teplo, aj keď dlhšie zjazdy v tieni boli dost chladne
btw: veď som Ťa zdravil ked si šiel cez prechod pri TB
trebalo by drevo rezat stiepat ukladat