MICHELANGELLO , DONATELLO , BARRICHELLO , HAKKINEN Ninja korytnačky a tuším sú poistené v Allianz (v tomto príspevku boli použité komerčné informácie) Koniec OT
Už pol roka uvažujem, že si ho kúpim aj ja. Moje druhé akvárium je nejaké zakliate. S prvým som nemal nikdy problémy. Rybky sa množili samé aj keď som ich zabudol kŕmiť, rastlinky som občas musel preriediť, lebo sa tiež "kotili"... Ale moje druhé akvárko, to je trest. 3 krát mi komplet všetky rybky vykapali na "*****ot;. Liečivo ich utrpenie iba predĺžilo o tri - štyri dni. A to boli gupky s prísavníkmi (prvý krát tam boli aj tetry neónové), ktoré mi kedysi ani v zime pri zabudnutom otvorenom okne a bez ohrievača v akvárku v pohode to podchladenie vydržali. Dnes sú fajnové svine!!! Môj posledný problém v akvárku sú čudné sivé chumáčovité riasi. V živote som také nevidel. Tabletky v dvojnásobnej dávke oproti predpisu spôsobili len stop ich šíreniu. Asi to akvárko je...m z okna. Možno tak killnem zlého suseda alebo to uvrešťané decko čo býva nad nami.
Škrečkov sme mali. Ale len prvý bol "správny". Jediný si nafúkol lícne vaky, keď sme ho kúpali. Vždy išiel do vody neochotne ale po chvíli z ruky skákal šípky do vody. Raz som mu natrhal ďatelinu a hodil som mu ju. Ale vzápätí som zbadal, že sú tam štvorlístky. Všetko som mu zobral...tak smutne sa na mňa pozeral, čo robím. Kokso našiel som tam niekoľko štvorlístkov a päťlístkov. Ostatná ďatelinka išla naspäť škrečkovi. Tí ďalší škrečkovia nevedeli nafúknuť vaky a kúpanie bol pre ne total stres - blbci! Kanárika už nechcem, hoci bol milý a do klietky sa vrátil iba vtedy, keď som mu tam dal šalát. Inak nechcel ani za nič, hajzlík!
Chová niekto potkaníky? Nerád by som kúpil síce malého ale nezvyknutého na častý kontakt s človekom. Stačilo mi pár uhryznutí škrečkom, kým si zykol na vyrušovanie počas dňa, keď spal. Na to aký je to krpec, tak hlodáky má skoro centimetrové. Nechcem vidieť tie potkanie.
ja chovám
prvá a zásadná vec je nekupovať potkaníka z chovproduktov (teda väčšiny) sú tam z príbuzenských vrhov a sú náchylné na choroby, a nedožívajú sa dlhého veku.. vezmi si niečo z chovnej stanice.. o nejaké kúsance sa vôbec báť nemusíš, tie mrňatá sú poväčšinou tak vymazlené že až, záleží ktorá stanica
všetko čo potrebuješ vedieť máš na www.potkan.sk prípadne forum.potkan.sk odporúčam preštudovať, nájdeš tam info či samicu alebo samčeka, na čo je ktoré náchylné a aké sú problémy, kontakty na stanice, ako ich chovať, čím kŕmiť..
sú to neskutočné zvieratká, plne cvičitelné, maznavé, vďačné
naše 3 baby (aktuálne žije už posledná) volne behajú po byte bez problémov.. klietka otvorená aby mohli na WC (vonku nešpinia, len sem tam značkujú) prípadne sa najesť a po vodu.. rozkúsané káble, veci a podobne čo by niekto čakal u nás nehrozí.. všetko je o vymazlení a výchove
sibirsky husky, Lily. ziadny prerasteny vystavak ktory sa za chvilu neda rozoznat od malamuta (chory trend ktory je bohuzial u rozhodcov v oblube) ale tvrda sportova linia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už pol roka uvažujem, že si ho kúpim aj ja. Moje druhé akvárium je nejaké zakliate. S prvým som nemal nikdy problémy. Rybky sa množili samé aj keď som ich zabudol kŕmiť, rastlinky som občas musel preriediť, lebo sa tiež "kotili"... Ale moje druhé akvárko, to je trest. 3 krát mi komplet všetky rybky vykapali na "*****ot;. Liečivo ich utrpenie iba predĺžilo o tri - štyri dni. A to boli gupky s prísavníkmi (prvý krát tam boli aj tetry neónové), ktoré mi kedysi ani v zime pri zabudnutom otvorenom okne a bez ohrievača v akvárku v pohode to podchladenie vydržali. Dnes sú fajnové svine!!!
Škrečkov sme mali. Ale len prvý bol "správny". Jediný si nafúkol lícne vaky, keď sme ho kúpali. Vždy išiel do vody neochotne ale po chvíli z ruky skákal šípky do vody. Raz som mu natrhal ďatelinu a hodil som mu ju. Ale vzápätí som zbadal, že sú tam štvorlístky. Všetko som mu zobral...tak smutne sa na mňa pozeral, čo robím. Kokso našiel som tam niekoľko štvorlístkov a päťlístkov. Ostatná ďatelinka išla naspäť škrečkovi.
Chová niekto potkaníky? Nerád by som kúpil síce malého ale nezvyknutého na častý kontakt s človekom. Stačilo mi pár uhryznutí škrečkom, kým si zykol na vyrušovanie počas dňa, keď spal. Na to aký je to krpec, tak hlodáky má skoro centimetrové. Nechcem vidieť tie potkanie.
prvá a zásadná vec je nekupovať potkaníka z chovproduktov (teda väčšiny) sú tam z príbuzenských vrhov a sú náchylné na choroby, a nedožívajú sa dlhého veku.. vezmi si niečo z chovnej stanice.. o nejaké kúsance sa vôbec báť nemusíš, tie mrňatá sú poväčšinou tak vymazlené že až, záleží ktorá stanica
všetko čo potrebuješ vedieť máš na www.potkan.sk prípadne forum.potkan.sk odporúčam preštudovať, nájdeš tam info či samicu alebo samčeka, na čo je ktoré náchylné a aké sú problémy, kontakty na stanice, ako ich chovať, čím kŕmiť..
sú to neskutočné zvieratká, plne cvičitelné, maznavé, vďačné
naše 3 baby (aktuálne žije už posledná) volne behajú po byte bez problémov.. klietka otvorená aby mohli na WC (vonku nešpinia, len sem tam značkujú) prípadne sa najesť a po vodu.. rozkúsané káble, veci a podobne čo by niekto čakal u nás nehrozí.. všetko je o vymazlení a výchove
V tomto veku to tak sice nevyzera. Ale je to dlhosrsta civava
http://ulozto.sk/5369715/dsc02363.jpg
Tak to je náš Deny.
starší
mladší
Lucky Jack Russel Terier