dnes som síce plánoval ísť na Lysú horu, avšak kvôli nedostatku spolubikerov som sa rozhodol pre Fatranské 3-kombo: Strečno - Javorina - po zelenej Vrútky - Tur. Kľačany - chata na K. Magure - po zelenej dole - Vrútky - ATC (tu už ma čakal Peťo, ktorý šiel neskôr z domu) - zvážnicou na Hodinovku - po zvážnici a záver po ceste na Martinky - Krížava - po zelenej do Turia poza Sačné - Višňové - Stráňavy - Mojš (pivko a očista biku u Peťa) - ZA...94,5 km a 3100 metrov do kopca...
inak ráno nejaký dobrák na ľavom brehu asfaltky na priehrade rozsypal pripináčiky, jeden som chytil ale našťastie sa zapichol len trošku...zjazd z Magury ako vždy total enduro, to isté aj zelená do Turia...ale inak paráda, mackovia žiadni
Dnes veru luxus počasie celý deň som myslel na to, ako parádne by sa jazdilo Tento víkend ale hádam čo to pojazdím
Inak 3100 výškových metrov také výjazdy mám rád
Tak zajtra, kto by si chcel vychutnať v Súľove, môže sa pridať na light výjazd. Stretnutie v Ovčiarsku pri zastávke pri kulturáku medzi 10:30 a 10:45. A samozrejme budem na keby niečo.
Tak dnes sme si vychutnávali krásne jesenné počasie v Súľove. Jesenná príroda krásna. Súľovské skaly sú momentálne najkrajšie v roku V pohodovom tempe sme prešli to najlepšie po Súľove, dali nejaké to jednoducho light výjazd ako sa patrí Jedno dokumentačné foto mobilove
Ja som si s kamosom dal light vyjazd na Chatu pod suchym a potom este Duben. Pocasie gycovo krasne. Po dlhom case trochu na biku. Aspon som otestoval noveho tatosa
Po delší době zdravím na fóre. Do Sůlovek mi to časově nevycházelo, tak jsem byl s rodinkou na Portáši a potom s bikeeeromJr Javornickou klasiku na Kasárne, do Karlovic a podle Bečvy domů. Probírali jsme včasné přeřazování před kopcem, blatem či brodem, překonávání ležatých jehličnatých překážek atd...
Veru toto obdobie čo sa týka počasia mám najradšej v roku. Škoda, že sa blíži zima, ale hádam si aj ju nejak spríjemním
to Nelly: len ty si dnes moc light výjazd nemala dala si nakoniec tú stovečku?
to bikeeer: pekne, pekne, vidím, že mladého dobre vychovávaš, bude z neho hádam čosi. O chvíľu hádam aj s nami na výjazdy bude chodiť
to persing: a čo to máš vlastne za mašinu, nejak som to nikde nezachytil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak ráno nejaký dobrák na ľavom brehu asfaltky na priehrade rozsypal pripináčiky, jeden som chytil ale našťastie sa zapichol len trošku...zjazd z Magury ako vždy total enduro, to isté aj zelená do Turia...ale inak paráda, mackovia žiadni
Inak 3100 výškových metrov
No škoda bolo super
to Nelly: len ty si dnes moc light výjazd nemala
to bikeeer: pekne, pekne, vidím, že mladého dobre vychovávaš, bude z neho hádam čosi. O chvíľu hádam aj s nami na výjazdy bude chodiť
to persing: a čo to máš vlastne za mašinu, nejak som to nikde nezachytil
Hehe, sa nechaj prekvapit. Je to najkultovejsia tuctovka