pozn.
Bol som na uhrovskom podhradi to je od tadeto akoby kamenom dohodil ,
na Inovci taktiez , stade smer selec a s5 do BN , popripade aj mensi zjazd pri radar a s tade do BN ( uz ale po ceste )
skusal som na rokos ale jaksi som sa netrafil ( zle znacenie ) aspon priroda stala zato na tie smery ...
taktiez som bol na Vtacniku , tam to bolo tiez fajn ...
ide mi hlavne o nejake trasy ktore by sa dali dat za jeden den ... ( sice teraz sa skor stmieva ale berme to vseobecne ... ) preferujem skor teren , alebo teren + cesta ( ked sa ide dalej inak sa to neda ) najlepsie vyslapat na nejaky bod a s tade dole ...
keby niekto nieco tak dajte vediet ... dakujem
Spomenul som si na túto trasu pretože úsek od Trebichavy sme boli zajazdiť aj včera.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=34294
Je to trasa Bánoveckej parenice, ktorá býva každý rok začiatkom septembra.
Je aj označená ako cyklotrasa céčkom. Treba ísť proti smeru hodinových ručičiek, teda z Bánoviec ísť smerom na Miezgovce. Spolu má trasa asi 70 km, ale sú tam aj asfaltové úseky, ktoré sa dajú rýchlo preletieť. Najväčšie stúpanie je na Kňažinové lúky, ale je to kompletne po zvážnici. Na hrebeni nad Kňažinovými lúkami, treby ísť po turistickej zelenej iba kúsok a hneď odbočiť vľavo. Turistická zelená je na bicykli neprejazdná. V lete tam bolo veľa popadaných konárov a na konci prudký zráz pod Uhrovecký hrad.
Na začiatku Kšinnej treba z asfaltky odbočiť.
V Slatine treba zabočiť do kopca smerom popri kostole, je to tam dosť blbo značené.
...
poznam zo zitnej cestu do dubnicky co si spominal ze vides v zitnejradisi po asfaltke tam je drustvo tade som isiel boli tam aj kravy
dnes som sa bol previest nad Banovcami , iba do miezgoviec a s5 po ceste tam som siel cezles , celkom pekne prostredie jessene fakt by som si este niekam vysiel ...
edit:
edit2: teraz som rozmyslal chcelo by sa to dostat na Ksinnsku polanu ( pozri mapyhiking) a stade po zelenej dole do skinnej , prostredie co je aspon nad dedinov je pekne myslim ze by to stalo zato ...